Nová soutěž s Tchibem

Soutěže 30. července 2012

Vyhrajte poukaz na nákup v Tchibu a nechte se inspirovat novou kolekcí bytových textilií a doplňků pro útulné bydlení.

Vtiskněte domovu novou tvář

Nechte se inspirovat jemným ložním prádlem a bytovými textiliemi a vytvořte si pomocí svěžích dekoračních nápadů útulný domov, kde se budete cítit dobře. Díky harmonickým odstínům se dá vše perfektně kombinovat. Výrobky můžete koupit v týdnu od 6. srpna 2012 v síti obchodů Tchibo a prodejních místech Tchibo v obchodních řetězcích. V e-shopu www.tchibo.cz již od středy 1. srpna 2012.

Saténové povlečení

Z mercerované čisté bavlny s hedvábným leskem. Příjemné na tělo, savé a báječně chladivé. Se zapínáním na knoflíky. Polštář se širokým stojatým lemem. Lila nebo béžové. Snadno se žehlí.
Můžete kombinovat s prostěradly, přehozem, hotovými závěsy a dekoračními polštářky ze stejné kolekce.

Svícny na čajové svíčky

Z matného porcelánu s květinovým dekorem. Výška svícnů 8 cm. Včetně dvou čajových svíček. Bílé.

Svicny tchibo

Dekorační misky 2 ks

Z hliníku leštěného do vysokého lesku – smaltovaná vnitřní strana. Vnitřní strana ve dvou barevných variantách: krémová a béžová. Misky je možné použít i na potraviny, například sladkosti.

Misky Tchibo

Karafa Tchibo

Karafa se skleničkou

Sklenička slouží zároveň také jako víčko. Z ručně foukaného skla. Karafa s tlustým dnem. Objem karafy 1,6 l. Objem skleničky 0,4 l. Vhodné do myčky.

Jeden šťastný soutěžící se může těšit na elektronickou poukázku na nákup libovolného zboží v e-shopu www.tchibo.cz v celkové hodnotě 1000 Kč!

Gratulujeme k výhře paní Marii D. z Loučan!