Soutěžte s Tchibem

Soutěže 15. srpna 2012

Šťavnaté steaky, voňavé hamburgery a k tomu pečené brambory s čerstvým salátem.

Steaky, hamburgery & spol.

Zařiďte si vlastní steakhouse u vás doma s výrobky Tchibo pro perfektní přípravu masa, marinování, zapékání a stolování. Výrobky můžete koupit v týdnu od 20. srpna 2012 v síti obchodů Tchibo a prodejních místech Tchibo v obchodních řetězcích. V e-shopu www.tchibo.cz již od středy 15. srpna 2012.

Tchibo hrnec na peceni

Tchibo vakuova doza

Hrnec na pečení brambor v troubě

Umožňuje péct brambory v troubě bez tuku a vody. Takto upečené brambory jsou chuťově výrazné a zachovávají si vitamíny a živiny. Hrnec se hodí také na přípravu jedlých kaštanů, zeleniny a pečených jablek. Z terakoty, glazovaný zevnitř a zvenku. Zhruba na 1,5 kg brambor.

Vakuová dóza na marinování

Když potřebujete rychle a přitom šetrně marinovat maso, drůbež, ryby nebo zeleninu. Víko s vakuovým čerpadlem. Ve vzniklém vakuu se marináda vstřebá do potravin až 8 x rychleji. Jednoduchá obsluha. Napájení bateriemi. Objem nádoby na marinované suroviny 2,5 l. Vhodná do myčky. Záruka tři roky.

Tchibo litinova panev

Litinová servírovací pánev

S dřevěnou podložkou – z trouby přímo na stůl. Podložka se silikonovými kolečky, které zabraňují vpálení pánve do dřeva po odložení pánve. Včetně potahu na rukojeť na ochranu před žárem.

Tchibo Cafissimo Classic a DUO nyní výhodněji

Až do 26. 8. si můžete pořídit domácí kapslové kávovary Tchibo Cafissimo se slevou 40 %. Cafissimo Classic (na obrázku) má systém tří tlaků spařování kávy a integrovanou parní trysku pro přípravu kávových specialit s mléčnou pěnou. Nejmenší kapslový kávovar na světě Cafissimo DUO připraví caffé crema nebo espresso pomocí jediného knoflíku. V několika barvách. Záruka 40 měsíců.

Tchibo cafissimo clasic

Jeden šťastný soutěžící se může těšit na elektronickou poukázku na nákup libovolného zboží v e-shopu www.tchibo.cz v celkové hodnotě 1000 Kč!

Gratulujeme k výhře paní Kláře M.!