Soutěžte o poukázku do Tchiba

Soutěže 22. srpna 2012

Nechte se svést nabídkou kabelek a tašek a k tomu vhodných bot a šál.

Stylové módní doplňky dodají vašemu vzhledu šmrnc a všem, které to láká do dalekého světa, nabízíme navíc sadu kvalitních kufrů. Zakoupíte v týdnu od 27. srpna 2012 v síti obchodů Tchibo a prodejních místech Tchibo v obchodních řetězcích. V e-shopu www.tchibo.cz již od 22. srpna 2012.

Nylonová nákupní taška ve 2 velikostech

Hlavní přihrádka na zip – chrání před nežádoucím vniknutím. Aplikace a držadla v kvalitním koženém vzhledu. Přihrádka na zip a dvě zásuvné přihrádky na vnitřní straně. Z polyamidu. Taška je odolná a lze ji otírat vlhkým hadříkem. Černá nebo hnědá.

Nylonové tašky

Kufr na kolečkách

S žakárovým vzorem. Dodatečné spodní držadlo pro snadnější manipulaci. Dvoucestný zip s očky na zámek. Povrchová úprava PVC chrání před ušpiněním a poškozením.

Kufr na kolečkách

Alarm do kabelky

Rychlé zastrašení útočníka – zatáhnutím za řetízek se spustí hlasitý alarm. Snadné vypnutí alarmu zasunutím kolíčku. Velký kroužek k připevnění. S jasně svítící LED: praktické noční světlo k posvícení na zámek u dveří apod. Včetně baterie.

Taška přes rameno a peněženka

Kvalitní kožený vzhled. S ozdobnými nýty a emblémem. V nabídce je i peněžnka ve stejném stylu s ozdobnou plaketou a žetonem do nákupního vozíku, mnoha kapsami a průřezy na kreditní karty apod.

Kabelka a peněženka

Jeden šťastný soutěžící se může těšit na elektronickou poukázku na nákup libovolného zboží v e-shopu www.tchibo.cz v celkové hodnotě 1000 Kč!

Gratulujeme k výhře paní Vendule M.!