Soutěžte o sérum s Yves Rocher

Soutěže 24. září 2012

Objevte e-shop Rostlinné kosmetiky Yves Rocher a vyhrajte novinku: Vysoce zpevňující sérum!

Pohodlně usazená ve své pohovce zkoušíte testovací vzorky krému zdarma a rozhodujete se mezi 30 barvami laku na nehty... To není sen, to je krása internetu.

Yves Rocher web

Jaké jsou výhody nákupu kosmetiky v e-shopu www.yves-rocher.cz?

  • až 3 dárky k objednávce zdarma

  • doprava nad 700 Kč zdarma

  • 100 % spokojenost nebo záruka vrácení peněz

Pouze na www.yves-rocher.cz můžete získat k objednávce až 3 dárky (3. dárek při zadání promo kódu). Vyberte si dárek dle výběru při objednávce nad 250 Kč a další dárek při objednávce nad 499 Kč. Své dárky rychle objevte na: https://www.yves-rocher.cz/vyberte_si_darek

Jak získat přístup k newsletterům s promo kódy a s dárky zdarma?

Na stránce www.yves-rocher.cz klikněte v levém horním rohu na „Přihlášení nebo založení účtu“. Pro registraci Vám přijde aktivační odkaz, který stačí kliknutím aktivovat. Aktivací účtu Vám budou e-mailem zasílány newslettery se speciálními nabídkami pouze pro zákazníky e-shopu.

Pro čtenáře Vlasta.cz máme pro první objednávku slevu ve výši 35 % na 1 výrobek dle výběru. Stačí během tvorby objednávky zadat následující promo kód:

Yves Rocher slevovy kupon

Seznamte se se zářijovými novinkami na www.yves-rocher.cz!

Yves Rocher II

BB krém pro dokonalou pleť Dokonalá pleť 6 v 1 Výzkumné laboratoře Yves Rocher spojily bílý čaj, který je znám pro své ochranné vlastnosti, s pigmenty, které rozjasňují pleť a sjednocují její odstín. Pigmenty sjednocující pleť mají vynikající schopnost okamžitě viditelně zlepšit vzhled pleti. Bílý čaj spolu s výtažkem z aphloie chrání pleť před agresivními vlivy vnějšího prostředí.

Lehký rozjasňující make-up Pure Light Jeho vzdušná textura s hydratačními účinky se velmi snadno a rovnoměrně nanáší. Zajišťuje pleti maximální pohodlí a bezchybné přirozené krytí, nezatěžuje pleť. Struktura kůže je viditelně vyhlazená a pleť je sjednocená. Při pravidelné aplikaci získá Vaše pleť jas a vitalitu: je jemnější a zářivější.

Lesky na rty s vůní ovoce Lesk na rty by neměl chybět v žádné kabelce. Vyberte si ze 4 ovocných vůní, které promění Vaše rty v neodolatelné pokušení.

Parfémovaná voda So Elixir Purple – Okouzlete svůdnou vůní plnou ženskosti! Jedinečné spojení bělokvětu a esenciálních olejů z pačuli a vetiveru v květinovodřevitém parfému, který působí neuvěřitelně žensky.

Vysoce zpevňující Sérum Végétal3 Svým koncentrovaným složením okamžitě vyhlazuje jemné i výraznější vrásky. Den ode dne je pleť zpevněná, posílená a vypnutá. JEHO +: jemné a komfortní složení umožňuje lepší pronikání účinných látek do pleti.

Nyní máte možnost novinku Vysoce zpevňující sérum od Yves Rocher v hodnotě 920 Kč i vyhrát! Stačí, když správně zodpovíte na soutěžní otázku! Odpověď naleznete na stránce www.yves-rocher.cz.

1.- 3. cena Vysoce zpevňující sérum v hodnotě 920 Kč

4.- 5. cena balíček Šampon s účinkem proti stárnutí vlasů a Maska s účinkem proti stárnutí vlasů v celkové hodnotě 368 Kč

Gratulujeme k výhře Monice K., Michalovi U., Heleně T., Ludmile J a Jitce D.!