Soutěžte o aroma olejovou masáž

Soutěže 11. února 2013

Aroma olejová masáž s horkým olejem v zimních měsících zaručeně zahřeje. Díky jemné technice, která je skloubena s tradiční thajskou technikou hmatů dochází k silným relaxačním účinkům.

Počátky thajské masáže sahají do doby cca 2500 let př.n.l., tedy do doby kdy žil Gautama Buddha. Thajská masáž jako součást tehdejší medicíny byla prováděna pouze v buddhistických chrámech. V současné době se obecně rozšířila. Budoucí maséři jsou vyučováni nejen v chrámových, ale také běžných masérských školách.

Salon Elite 3

Tradiční thajská masáž je založena na dokonalé znalosti lidského těla. Chcete-li se uvolnit, uklidnit, posílit duševní a tělesnou rovnováhu, pak je thajská masáž ideálním řešením. Využívá energetických linií, kterých je deset a nazývají se „ seny“ Je založena na protahovacích technikách, akupresurních bodech a vede k otevření a pročištění energetických drah a center v organismu. Ovlivňuje nejen rovinu fyzickou, psychickou a energetickou, ale vede i k celkovému zlepšení zdravotního stavu člověka.

Salon Elite 3

Účinky masáže

  • Odstraňuje pracovní zátěž a stres
  • Odstraňuje bolesti zad, ztuhlosti svalů a kloubů
  • Regenerace – podpora fyziologických pochodů
  • Aktivace lymfatického systému – detoxikace
  • Příznivý účinek na nervovou soustavu – psychosomatická onemocnění
  • Stimulace krevního oběhu
  • Ovlivňuje činnost dýchací soustavy- zvyšuje ventilaci a přenos kyslíku
  • Zvýšení imunity
  • Odstraňuje únavu
  • Zpomaluje účinky stárnutí

Salon Elite 2

Salon Elite je luxusní studio se zaměřením především na thajské masáže, ale poskytuje i další doplňkové služby z oblasti kosmetiky a wellness.

V Salonu Elite provádějí masáže pouze rodilé filipínské a thajské masérky s odbornými certifikáty na thajské masáže a kosmetické procedůry. V Salonu kladou velký důraz na individuální přístup ke každému zákazníkovi a především na nadstandardní poskytování veškerých služeb. V příjemném zázemí na odpovídající úrovni naleznete širokou nabídku služeb včetně akcí "na míru" pro jednotlivce, skupiny i firmy pro různá období případně tématicky zaměřené (akce pro páry vč. sektu a ovoce, akce Valentýn, Vánoce, speciální sezonní nabídky s balíčky atd.) a také zvýhodněné cenové nabídky pro stále, ale i nové zákazníky.

Salon Elite

Novinka - Relaxační thajská horká aroma olejová masáž

Thajská aroma olejová masáž je jednou z nejoblíbenějších masáží. Pro Zimní měsíce jsme si připravili variantu s horkým olejem, který Vás zaručeně zahřeje. Díky jemné technice, která je skloubena s tradiční thajskou technikou hmatů dochází k silným relaxačním účinkům. Masíruje se celé tělo. Zvláště příjemné, je pak promasírování paží, nohou včetně jednotlivých prstů. Na výběr nabízíme z několika různých vůní – například relaxační levanduli, citron, eukalyptus, grep, mandarinku, zázvor, mátu, lemongrass nebo panenské oleje (kokosový) atd.

Využijte příležitosti vyhrát 90 minutovou aroma olejovou masáž s horkým olejem dle vlastního výběru v ceně 1 539 Kč, která je jednou z nejoblíbenějších masáží. Správnou odpověď naleznete na stránkách Salonu Elite www.salonelite.cz.

Účastí v soutěži souhlasíte s marketingovými podmínkami.

Gratulujeme k výhře Tomášovi P.!