Vyhrajte 3 knihy Mezi mužem a ženami

Soutěže 25. února 2013

Kniha, jejíž náplní je šokující zpověď muže, který hledal vztah mezi ženami z celého světa.

Sbírka příběhů drsným popisem odkrývá psychiku hlavního hrdiny v reálných životních situacích, kde získává první partnerské a sexuální zkušenosti a komentuje je bez rozpaků. Později vybaven rozmanitými zážitky konečně nachází svou životní partnerku, která však záhy propadá alkoholu a ideální vztah se hroutí. Již první kapitola omračuje chováním a životním postojem mladé dívky, náhodné známosti, která svou otevřenou chtivostí k penězům reprezentuje dnešní mladou generaci. Další kapitoly postupně otevírají dveře do nitra mladíkovy duše a na skutečných scénkách popisují, jak strastiplná je láska a poznávání opačného pohlaví. Hlavní hrdina, Billy, se postupně setká s ženami různých povah, národností, očekávání i těžko uvěřitelnými koncovkami. V závěru vyprávění se podrobuje testu HIV v Domě světla, jehož atmosféru detailně popisuje. Naštěstí negativní výsledek nebrání vášnivému sbližování s dívkou, se kterou plánuje trvale žít.

Mezi muži a ženami

MARCUS WANG je pseudonym českého debutujícího autora, který se narodil v Praze a vystudoval přírodní vědy na Karlově univerzitě v Praze. Po krátké vědecké kariéře v Akademii věd se dlouhá léta věnuje řízení výrobní firmy a mezinárodnímu obchodu s Čínou a Hongkongem, který považuje za svůj druhý domov. K psaní jej inspirovala činnost v hongkongské literární agentuře, kde se věnoval prosazování českých autorů na mezinárodní trh představováním jejich děl na veletrzích v Londýně a ve Frankfurtu. Tento rok připravuje vydání své knihy v anglickém a tureckém překladu. Fotografické obálky knih a hraný booktrailer pomáhají nejen propagaci díla, ale i publicitě českých modelek a fotografů v zahraničí. Booktrailer je možno shlédnout na www.marcuswang.cz.

Chcete vyhrát knihu Mezi mužem a ženami a zpestřit si stále ještě dlouhé zimní večery příjemným čtením? Pak odpovězte správně na níže uvedenou otázku a zapojte se do soutěže!

Účastí v soutěži souhlasíte s marketingovými podmínkami. Vyhrává každý Xtý soutěžící (počet správných odpovědí/3).

Gratulujeme k výhře paní Ludmile J., panu Konstantinu B. a Václavu D.!