Vyhrajte 5 balíčků nového výrobku Pilot FriXion Clicker 05

Soutěže 15. dubna 2013

Nedělejte si starosti s tím, že jste něco napsali špatně - nyní je tu Pilot FriXion Clicker 05!

Pilot FriXion Clicker 05 – STISKNI, NAPIŠ, VYMAŽ, PŘEPIŠ

Přední japonský výrobce Pilot uvádí na trh další přírůstek do rodiny Pilot FriXion – nové provedení bez víčka FriXion Clicker 05. Nový průměr hrotu 0,5 mm zajišťuje tenkou stopu. Ocenit můžete již známé stiskací provedení, díky tomu je pero ihned připraveno k použití a nehrozí ztráta víčka. Stačí stisknout a psát.

Pilot FriXion Clicker 05 III

FriXion Clicker 05 má všechny přednosti jako ostatní výrobky z této řady. Je přepisovatelný - napsaný text lze vymazat a znovu přepsat na tomtéž místě tolikrát, kolikrát chcete. Text zneviditelníte zahřátím na 65 ºC, které vznikne třením („gumováním“) plastového zakončení rolleru na papíře. Pokud jej zchladíte pod -15°C (například v mrazáku), stopa bude opět viditelná.

Pero má výměnnou náplň a je dostupné v 7 barevných provedeních.

Pilot FriXion Clicker 05

Více informací na www.pilotpen.cz nebo www.facebook.com/PILOTPEN.cz.

Odpovězte správně na soutěžní otázku a zapojte se do soutěže o 5 balíčků nového výrobku Pilot FriXion Clicker v hodnotě 519 Kč! Balíček obsahuje 5 barevných provedení, pouzdro Pilot FriXion a také elastomer. S ním můžete napsaný text „gumovat“ stejně jako s opačným koncem pera Pilot FriXion.

Účastí v soutěži souhlasíte s marketingovými podmínkami. Vyhrává každý Xtý soutěžící (počet správných odpovědí/5). Výherce budeme kontaktovat.

Gratulujeme k výhře Michalu M., Michalu V., Monice K., Marcele K. a Renatě Z.!