Soutěž o soupravu plavek z kolekce TRIOLA 2013 dle vlastního výběru

Soutěže 20. května 2013

Celé léto můžete kombinovat volné série horních a dolních dílů plavek podle střihů, barev, vzorů, své postavy a odvahy.

Asi jen málokterá žena nezná českou značku TRIOLA, která již několik desítek let vyrábí dámské spodní prádlo. Zákaznice si ji oblíbily pro vysoký standard kvality materiálů a zpracování, komfort při nošení a pro přijatelné ceny. Jako jeden z mála výrobců nabízí TRIOLA podprsenky i pro velké velikosti poprsí, a to až do velikostí košíčků H a I. Neopomíjí však ani ženy s velikostmi podprsenek již od AA košíčků. Na přání svých zákaznic TRIOLA od roku 2005 připravuje také dámské plavky, které se těší rok od roku většímu zájmu.


Plavky TRIOLA osloví střihem i designem

Soutěž Triola 2

Letošní kolekce plavek TRIOLA 2013 je sestavena tak, aby střihem i designem oslovila ženy různých věkových kategorií i postav. Opět převládají velké vzory - podmanivé florální motivy a abstraktní dynamické prvky. Zkrátka nepřijdou ani milovnice mladistvé minimalistické geometrie i vzorů s výraznými a kontrastními odstíny. Stále IN je exotická „Afrika“, design inspirovaný výtvarnými prvky afrických kmenů. Módní fialová barva opanovala i některé plavkové modely a uvidíte ji nejen u českých rybníků, ale i na přímořských plážích. Všechny plavky mají na zadním díle odepínatelná ramínka, a nabízejí tak možnost zavázání za krkem.

Při navrhování plavkových podprsenek byly využity nejúspěšnější střihy z kolekce dámského spodního prádla, takže i zde očekávejte krásně kulaté košíčky, funkční zadní díly podprsenek a pohodlná ramínka. Příjemné materiály pro plavky TRIOLA 2013 pocházejí z Itálie a ze Španělska, samotná výroba však probíhá v severních Čechách. Veškeré materiály i drobné dílky prošly testem kvality a trvanlivosti při testování na desítkách modelek z řad zákaznic TRIOLY. Kovové komponenty neobsahují nikl, a proto jsou nezávadné i pro ženy s alergií na kov.

TRIOLA připravila v letošní plavkové kolekci mnoho novinek. Některé plavky začínají u obvodů podprsenek již velikostí 65, a to u košíčků E, F a G. Tradičně je možné koupit horní a dolní díl plavek odděleně a vytvořit tak perfektně padnoucí soupravu. Ke každé plavkové podprsence si můžete vybrat několik různých střihů kalhotek ve velikostech 70 – 95.

Soutěž Triola Plavky Guard

Kvalitní plavky pro dámy i pro pány

Již druhou sezónu Triola nabízí také pánské sportovní plavky GUARD by Triola, u kterých bylo využito cenných zkušeností z výroby prádla a plavek. Zákaznice, které si koupí plavky TRIOLA, tak mohou „vybavit“ na léto i svého partnera.


Geniální střihy podprsenek

Tence vyztužené hladké košíčky Tence vyztužené podprsenky s kosticemi a s tzv. T-švem, oceněné značkou kvality Czech MADE, krásně zformují dekolt, opticky zeštíhlí vaši postavu a zdůrazní ženskou siluetu tím, že ňadra pozvednou do očekávané výšky a zafixují je na středu hrudníku.

Nevyztužené košíčky Košíčky nevyztužené, s kosticemi a řaseným horním dílem jsou vhodné i pro opravdu velká ňadra. Řasení na koších řeší častý problém - asymetrii prsou. Košíček se velikostně přizpůsobí a řasení rozdíly skryje.

Dámské i pánské plavky TRIOLA naleznete na www.triola.cz nebo www.eshop.triola.cz.

krizovka_triola

Legenda soutěžní křížovky:

  1. ostrý kovový nástroj na šití
  2. spodní díl soupravy prádla
  3. úzké pružné dílky podprsenky
  4. chráněný obchodní název
  5. činnost, při které jsou spojovány dva kusy textilu
  6. lehká, jemná látka s otvory, často používaná na výrobu spodního prádla
  7. jakost
  8. doplňte.......má zlaté dno!
  9. sada modelů pro danou sezónu
  10. hladká, velmi lesklá tkanina používaná na výrobu spodního prádla
  11. trendový
  12. návštěvník obchodu

test