Vyhrajte vstupenky na Letní shakespearovské slavnosti

Soutěže 27. května 2013

Zapojte se do soutěže o dvě vstupenky v hodnotě 1580 Kč na představení Zkrocení zlé ženy v termínu 11. 7. 2013 v Praze.

Komedii Zkrocení zlé ženy, i když s občasnou hořkou příchutí, napsal William Shakespeare na konci 16. století. I přes tak dlouhý čas od jejího vzniku zůstala až do dnešní doby hranou mnoha divadelními soubory po celém světě. Také proto si ji vybraly Letní shakespearovské slavnosti do svého repertoáru. Patří stabilně mezi divácky nejoblíbenější a to i díky skvělému hereckému obsazení, které v této hře můžete vidět pouze a jenom během Letních shakespearovských slavností v malebném unikátním prostředí Lichtenštejnského paláce v Praze na Malostranském náměstí a Velkém nádvoří brněnského hradu Špilberg .

Shakespear3
Vojtěch Dyk (Lucentio), Zkrocení zlé ženy, foto: Viktor Kronbauer, zdroj: © AGENTURA SCHOK

V komedii o hubaté Kateřině a jejím zkrocení, její křehké sestře Biance, dominantním Petruciovi či zamilovaném Lucentiovi se v hlavních rolí představí Táňa Vilhelmová/Jana Stryková, Roman Zach, Lucie Štěpánková/Tereza Vilišová, Pavel Kikinčuk/Oldřich Vízner, Vojtěch Dyk/Matouš Ruml a další. Letní shakespearovské slavnosti se konají od 25. 6. do 7. 9. na několika plenérových scénách v Čechách i na Slovensku, jejich generálním partnerem je skupina PPF. Vstupenky prodává Ticketportal, více informací naleznete na www.shakespeare.cz.

Šťastný výherce se může těšit na dvě vstupenky na představení Zkrocení zlé ženy v termínu 11. 7. 2013 (koná se na Hudební a taneční fakultě AMU - Lichtenštejnský palác, Malostranské náměstí 13, Praha 1).