Vyhrajte 2x výrobníky JET v letních barvách

Soutěže 14. června 2013

Cesta na Zanzibar vás nezruinuje! Naopak ušetříte mnohem víc. Chcete se v létě pořádně osvěžit? Přestaňte tahat těžké balené vody, které ničí vaše záda a životní prostředí. Místo neekologických PET lahví si radši připravte vaše oblíbené nápoje u vás doma. Stát budou doslova „pár kaček“.

Léto se blíží a s ním i potřeba dbát na pitný režim. Pokud si stále ničíte svá záda taháním těžkých a neekologických PET lahví, je na čase vyzkoušet domácí přípravu nápojů SodaStream výrobníky na sycené limonády a sodovky mají navíc šestiletou zárukou a nabízí alternativu k pití balených vod a limonád. Pomocí SodaStream sirupů si navíc můžete namíchat vlastní letní drink jednoduše, rychle a podle sebe – cena kterou za jeden nápoj zaplatíte je neuvěřitelná. Připravte si korunu jednu, dvě nanejvýš tři.

soda

Jak na to? Příprava domácí citronády ještě nikdy nebyla tak jednoduchá. Výrobníky domácích limonád SodaStream využívají plnitelnou bombičku CO2 a nepotřebují ke svému provozu již nic víc, než čerstvou vodu z kohoutku. Vedle toho, že nespotřebovávají žádnou energii, šetří vaše záda, peněženku a přírodu. Používáním jediného přístroje SodaStream ochráníte přírodu v průběhu tří let přibližně před 2.000 prázdnými PET lahvemi nebo plechovkami.

Letní edice Exotic SodaStream přichází s letní limitovanou edicí Exotic plnou citrusů. Hned šest různých příchutí vás zavede do nejrůznějších koutů světa: California Orange, Santa Ana Grapefruit, Cancun Lime, Zanzibar Lemon a Malaysia Pomelo. Vaši cestu s příchutí citrusů si můžete dopřávat v pohodlí vašeho domova pořád dokola, záleží jen na vás, kdy a kam se chcete vydat. Užijte si osvěžující exotické léto se SodaStream!

Více informací naleznete na www.sodastream.cz.

Dva šťastní výherci dostanou výrobník JET se šestiletou zárukou v citrusových barvách Exotic.

Soutěžit můžete pouze, pokud jste na webu přihlášena.

Pokud máte na webu vytvořen účet, tak se přihlaste. Pokud účet nemáte, tak si jej vytvořte.