Připadáte si jako Žena léta 2013? Tak to můžete vyhrát super ceny

Soutěže 1. července 2013

Stačí, když se zapojíte do naší soutěže a můžete vyhrát výhry v hodnotě 15 000 Kč. Jestli se na výhru necítíte sama, klidně můžete přihlásit svou kámošku, maminku nebo sestru.

Nemusíte se obávat, že se jedná o složitou záležitost, naopak. Je to úplně snadné!

Co tedy máte udělat?

  1. Podívejte se na zenaleta.vlasta.cz
  2. Tam nahrajte soutěžní fotografii
  3. Hlasujte a vyhrajte!

Tipy a triky

Nikde není psáno, že do soutěže nemůžete zapojit své kamarády, známé a spolupracovníky! Je to přesně opačně, čím více lidem řeknete, aby pro vás hlasovali, tím máte větší šanci vyhrát. Klidně si můžete dovolit využít všech možných způsobů podpory:

Svou fotku si nasdílejte na svém facebookovém profilu. Uvidí ji tak všichni vaši přátelé, které na Facebooku máte. To už je přece docela pěkný počet hlasů, ne?

Nezapomeňte na starý dobrý e-mail. Prostě rozešlete lidem ve svém adresáři odkaz na váš profil v soutěži Žena léta 2013. Jestli vás mají alespoň trochu rádi, můžete určitě čekat nárůst hlasů.

Je spousta dalších možností, neváhejte! Máte ICQ? Windows Live? Jabber? Google Talk nebo jakoukoliv další vymoženost pro rychlou komunikaci jménem instant messaging? I zde můžete vzít adresu profilu Ženy léta 2013 a poslat ji kontaktům. Totéž platí, pokud používáte jiné sociální sítě (Lide.cz, Spoluzaci.cz, Libimseti.cz). I tam můžete oslovit své přátele a poprosit je o hlasování. Výrazně tak zvýšíte šanci na úspěch. A o to přece jde.

Co můžete vyhrát?

výhry 3

výhry 1

výhry 2

Všechny informace najdete na zenaleta.vlasta.cz