SOUTĚŽTE o 19 jahodových shaků, každý v hodnotě 799 Kč!

Soutěže 22. srpna 2013

KRÁSA VYCHÁZÍ ZEVNITŘ.

oriflame - shake
foto:
Oriflame vytvořil řadu potravinových doplňků Natural Balance, které zajistí kompletní regeneraci pro tělo i duši.

Vychutnejte si život naplno! Přírodní složení nápoje z řady Natural Balance obsahuje vysoký podíl bílkovin, a také zmírňuje hlad a chuť na sladké. Vybrat si můžete hned ze tří lahodných příchutí – vanilková, jahodová nebo čokoládová. Koktejl připravíte snadno kdykoli během dne smícháním s vodou nebo nízkotučným mlékem. Nápoj vám dodá potřebnou energii a zvýší schopnost soustředění. Nízký glykemický index zase podpoří vaši snahu přirozeným způsobem zhubnout. Koktejly obsahují kromě bílkovin také vlákninu, omega-3 kyseliny a vitaminy. Balení vystačí na 21 porcí.

Navštivte Stan snů Oriflame a užijte si den plný profesionální péče. Roadshow startuje 5.9.2013 v Praze a míří do dalších českých měst. Více informací na www.oriflame.cz

* SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Členka Českého národního symfonického orchestru Tereza Hasenöhrlová, která se letos stala jednou z tváří Oriflame, hraje na:

A) altový saxofon

B) klarinet *


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 24 ORIFLAME A, nebo B na číslo 900 11 07 od 19.8. do 1.9.2013. Vyhrává každá 50. správná SMS až do vyčerpání výher. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 776 999 199 (k dispozici PO–PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR. Všeobecné podmínky soutěží: www.sanomamedia.cz/o-spolecnosti/vseobecne-marketingove-podminky.

Soutěž byla ukončena.