Vyhrajte originální batohy a školní potřeby s oblíbenými motivy

Soutěže 22. srpna 2013

Soutěžte pomocí SMS o 3 školní batohy pro holky i kluky a 10 setů s penálem a etuí.

ZPÁTKY DO ŠKOLY s novou výbavou od Alberta!

batohy - Albert2
foto:

batohy-Albert3
foto:

Škola už je opět za dveřmi, tak proč si návrat do lavic nezpříjemnit novou výbavou? V Albertu seženeš vše od obalu na notýsek po školní brašny. V naší soutěži můžeš vyhrát originální batohy (každý za 1699 Kč) i sady s penály a pouzdry (každý set za 1000 Kč), a to s motivy Hello Kitty, FC Barcelona, Piráti z Karibiku či Šmoulové. Překvap kamarády a užij si start do nového školního roku! Stačí odpovědět na soutěžní otázku a jeden z dárků může být tvůj. P.S.: A nezapomeňte si přibalit i zdravou svačinku!

penal-albert3
foto:

penal-albert2
foto:

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Letos můžete v Albertu narazit na oblíbené postavičky, které dětem zpříjemní vstup do nového školního roku i tím, že je budou doprovázet i na některých školních potřebách. Které to jsou?

A) Včelí medvídci

B) Šmoulové

C) Křemílek a Vochomůrka


Chcete-li vyhrát batoh, pošlete SMS ve tvaru STORY 24 BATOH A, nebo B, nebo C na číslo 900 11 07. Vyhrává každá 60. správná SMS až do vyčerpání výher. Chcete-li vyhrát set (penál a etue), pošlete SMS ve tvaru STORY 24 PENAL A, nebo B, nebo C na číslo 900 11 07. Vyhrává každá 30. správná SMS až do vyčerpání výher. Platnost soutěže je od 19.8. do 1.9.2013. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 776 999 199 (k dispozici PO–PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR. Všeobecné podmínky soutěží: www.sanomamedia.cz/o-spolecnosti/vseobecne-marketingove-podminky

Soutěž byla ukončena.