Soutěžte o vstupenky na představení Richard III.

Soutěže 26. května 2014

Vyhrajte s námi čtyři vstupenky (jedna v hodnotě 590 Kč) na představení Richard III, které se koná 21. 7. 2014 v prostorách Nejvyššího purkrabství Pražského hradu.

Nenechte si ujít jednu z posledních příležitostí navštívit herecký koncert nezaměnitelného Jiřího Langmajera v inscenaci RICHARD III., kterou pro Letní shakespearovské slavnosti režíroval Martin Huba. Napínavý příběh Richarda, vévody z Glostru, nejdokonalejšího ze všech Shakespearových bestií, se letos bude hrát naposledy. V dalších rolích se představí Klára Issová, Karel Dobrý, Simona Postlerová, Kamil Halbich, Eva Salzmannová, Daniel Bambas, Ladislav Hampl, David Suchařípa a další.

richardIII

Letní shakespearovské slavnosti se konají od 24. června do 6. září a v Praze proběhnou již tradičně na dvou plenérových scénách - v Nejvyšším purkrabství Pražského hradu a na Letní scéně Hudební a taneční fakulty AMU v Lichtenštejnském paláci na Malostranském náměstí. Slavnosti se dále konají v Brně, Ostravě a Bratislavě. Generálním partnerem Letních shakespearovských slavností je skupina PPF. Vstupenky k dostání v síti Ticketportal, více informací naleznete na www.shakespeare.cz.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo mailem.