Uklízejte chytře a vyhrajte pomocníka, který šetří váš čas

Soutěže 18. června 2014

Soutěžte s Vlastou a vyhrajte nejmodernější verzi domácího robotického vysavače HOM-BOT.

Klasickým vysavačům odzvonilo, na jejich místo nastupují domácí roboti. Zastanou vše sami, jsou důkladní a pracují tak, aby vás nerušili. Malý, tichý a důkladný HOM-BOT se postará o všechny typy podlah.

Vysavač, pro který rohy nejsou překážkou

Takovým je i LG HOM-BOT Square, nejmodernější verze domácího robotického vysavače, který si hravě poradí i s těžko dostupnými místy. Je vybaven dlouhými bočními kartáči a díky tomu je skutečným specialistou na úklid rohů. Dokáže lehce a efektivně vyčistit podlahy v celém bytě, ať už jsou plovoucí či pokryté koberci.

hom-bot

Skvělá orientace v prostoru

Pryč jsou časy, kdy první domácí roboti narážely do stěn a zmateně se motaly v prostoru. U HOM-BOT Square nic takového nehrozí, své předchůdce jednoznačně překonává ve všech ohledech. Pracuje na principu monitorování okolí. Pomocí dvou kamer fotografuje místnosti, ve kterých se právě pohybuje, a neustále je vyhodnocuje. Díky tomu vždy ví, kde je, kde už byl a kterou část místnosti je třeba teprve uklidit. Díky funkci Mapping Resume se dokáže vrátit na své poslední místo, odkud bude pokračovat v úklidu i poté, co jej zvednete a odnesete jinam. Neopakuje se a samostatně pokračuje ve své práci.

Ať už jste v práci nebo na dovolené, HOM-BOT doma uklízí. Je tichý a pečlivý, zvládne pracovat i potmě a ani noční směny mu nijak nevadí. Rušit váš spánek rozhodně nebude a ráno se můžete těšit na čisté podlahy. Jeho údržba je snadná, stačí vyprázdnit zásobník na odpad. Navíc s vámi bude komunikovat v češtině.

Pokud chcete jednoho chytrého pomocníka z rodiny LG spotřebičů přímo k vám domů, odpovězte na soutěžní otázku.

Více informací o HOM-BOT Square a nápovědu k soutěži naleznete na: https://www.lg.com/cz.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo mailem.