Vyhrajte aromaterapeutickou biokosmetiku Saloos

Soutěže 29. března 2015

V době, která je často plná stresu, napětí a příliš hektického života, přispívá aromaterapie k životní harmonii, pohodě a odolnosti vůči okolí. Objevte v aromaterapeutické kosmetice malé voňavé „pomocníky“ nejen pro krásnou a zdravou pokožku ale i pro váš dobrý pocit a radost ze života.

Aromaterapie využívá vlastností přírodních éterických olejů a působí jak preventivně, tak i při akutních potížích. Každý olej má své jedinečné vlastnosti, kterých se využívá pro jeho specifické účely. A právě tím pravým pomocníkem pro vás může být česká přírodní biokosmetika Saloos. Rostlinné bio oleje lisované výhradně za studena a unikátní 100% bio bambucké máslo působí blahodárně na pokožku, zvyšují její pružnost, zvláčňují ji a regenerují. Biokosmetika Saloos pečuje jemně a šetrně o všechny typy pleti bez zbytečného zatížení a je vhodná i pro citlivou a jemnou pokožku dětí. Mimořádně vhodná je pro suchou až přesušenou pokožku se sklony k dermatologickým problémům, které zklidňuje. Nenajdete v ní žádné syntetické konzervační, vonné, barvicí látky, minerální oleje vyráběné z ropy (paraffinum liquidum), vazelínu ani silikony.

Zde máme pro vás pár zajímavých tipů:

Pokud jste ještě neměli možnost vyzkoušet skvělou alternativu pleťového krému – bio regenerační obličejové oleje, tak tady je např. Bio regenerační obličejový olej Granátové jablko

Luxusní, extra výživný přírodní bio olej revitalizuje a omlazuje zejména náročnou a zralou pleť. Směs bio olejů lisovaných za studena, vzácného oleje z granátového jablka s bioaktivními látkami a orientálními esencemi, zachovává pevnost a hebkost pokožky, brání jejímu vysychání, zjemňuje texturu pleti. Vysoké množství přírodního antioxidantu (fytoestrogenu), vylepšuje stav pleti a aktivně působí proti vráskám. Po ošetření působí pleť pěstěným a mladistvým dojmem. (175 Kč)

Kdo by nechtěl mít pevnou, hladkou a vláčnou pokožku na celém těle? K tomuto účelu dokonale slouží jemně obrušující bio tělové peelingy s mořskou solí, rostlinnými bio oleji a čistě přírodními esenciálními oleji.

Bio tělový peeling Růže Luxusní směs smyslné damascenské růže, mořské soli a rostlinných bio olejů zjemňuje a zvláčňuje pokožku problematických partií jako jsou stehna, lokty, kolena paty. Pokožku hydratuje, prokrvuje a pomáhá tak v boji proti celulitidě. Po aplikaci uzamyká v pokožce vlhkost a navozuje pocit čistoty a hebkosti. (146 Kč)

Spousta z nás se potýká se suchou až přesušenou pokožku, v tomto případě jsou pro vás naprosto ideální sprchové a koupelové oleje. Spojují v sobě jedinečné vlastnosti rostlinných bio olejů lisovaných zastudena a blahodárné účinky esenciálních olejů např. pomeranč, levandule, grep, rozmarýna a další. Šetrně odstraňují pot a nečistoty bez vysušování a nadměrného odmaštění. Na rozdíl od běžných přípravků v nich nenajdete tenzidy, které sice dokonale čistí, ale mohou nabourat přirozenou obranyschopnost pokožky.

A na závěr si dopřejte chvilku relaxace s bio kokosovou péčí. Exkluzivní bio kokosový olej s kapkami pomeranče pokožku obnovuje, vyživuje a zvláčňuje, dodává jí hebkost a sametovou jemnost. Regeneruje pokožku po opalování a zpomaluje její stárnutí. Exotická vonná kompozice intenzivně prostupuje pokožkou do hloubky, zvyšuje její pružnost a zanechává ji dlouhodobě svůdně omamnou a mladistvě vitální. Osvěžující a optimistická vůně ve vás probudí spící energii a rozjasní mysl.

Více na www.saloos.cz.

O co hrajeme?

V této soutěži máte možnost vyhrát 1 ze 3 balíčků přírodní biokosmetiky Saloos. Těšit se můžete na bio kokosový olej s osvěžujícím pomerančem, bio regenerační obličejový olej Granátové jablko a tělový bio peeling Růže.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Renata H, Hovořany Dana M., Ostrava Zdeňka K., Třinec