Soutěž: Odměňte svého psího miláčka kvalitními pamlsky od Fitminu!

pes, soutěž, pamlsky, Fitmin
Soutěž: Odměňte svého psího miláčka kvalitními pamlsky od Fitminu!
Soutěže 3. října 2016

Sedni, dej pac, lehni, válej sudy… za pamlsek udělají psi téměř cokoli. Chcete-li svého psa motivovat a odměnit tím nejlepším, sáhněte po dobrotách Fitmin Snax. Hypoalergenní pochoutka obsahuje čerstvé maso a nenajdete v ní umělá barviva, konzervanty, pšenici ani jiné náhražky.

Svůj pamlsek si vybere opravdu každý pes, k dostání je ve čtyřech variantách: hovězí játra s rýží, drůbeží maso s rýží, jehněčí maso a vnitřnosti s rýží a zvěřina s rýží. „U nových pochoutek jsme se snažili využít co nejvíce benefitů a nakonec jsme dospěli k názoru, že psům nejvíc prospívá strava z čerstvého masa. Proto pochoutky obsahují 75 % masa a nejsou v nich žádné syntetické přísady," vysvětluje Adéla Palacká, specialistka na výživu značky Fitmin.

pamlsek, pes, Fitmin Snax

Na receptuře pamlsků Fitmin Snax se podílel profesionální kuchař Michal Daněk, takže složení produktů je pro psy nejen prospěšné, ale také neskutečně chutné. Soutěžte o balíček pamlsků Fitmin Snax a udělejte radost mlsnému jazýčku svého parťáka!

Co můžete vyhrát?

Pět z vás získá balíček pamlsků Fitmin Snax. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku. Nápovědu najdete na stránkách www.fitmin.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Michal G., Zbraslav Vladislava N., Praha 10 Helena S., Ostrov Jaroslav N., Otrokovice Věnceslava H.,