Vyhrajte 10 balíčků netoxické drogerie Seventh Generation v hodnotě 476 Kč

Soutěže 14. února 2014

Zúčastněte se soutěže a vyhrajte 10 balíčků netoxické drogerie Seventh Generation v hodnotě 476 Kč.

Netoxická drogerie „SEVENTH Generation“

Seventh Generation _2

Netoxická drogerie je v Česku relativně nový termín, který souhrně označuje skupiny výrobků, které jsou vyráběny s přísným zaměřením na jejich absolutní zdravotní nezávadnost. Název netoxická drogerie označuje skupinu výrobků určených k čištění, praní, mytí a ostatní domáci péči, které neobsahují suroviny z ropy, fosfáty, optické zjasňovače, syntetické vonné látky, konzervanty a barviva, geneticky modifikované enzymy, petrochemická činidla nebo bělící aktivátory. Místo nich jsou k výrobě používané suroviny jako je panenský olivový olej, řepkový olej, kokosový olej, bambucké máslo, éterické oleje, cukerné tenzidy, rostlinné alkoholy a škroby, někdy i bylinné extrakty či přírodní vůně. Tyto suroviny bývají kompletně biodegradabilní, tedy nezatěžují toxickými látkami ani váš domov, ani vodu a okolí. Jsou v drtivé většině nealergenní. Například prací prášky neobsahují enzymy a petrochemické tenzidy, jejichž zbytkové části v oblečení mimo jiné způsobují dráždění kůže a vyrážky. U části výrobků netoxické biodrogerie pochází určité procento surovin (někdy i přes 90 %) z kontrolovaného ekologického nebo bio-dynamického zemědělství. Výrobky též nejsou testovány na zvířatech.


Seventh Generation _3

SEVENTH přírodní gel na praní Většina konvenčních pracích prostředků je vyrobena z ropy a obsahuje celou řadu zbytečných chemikálií. SEVENTH přírodní gel na praní je extra silný na skvrny, zcela netoxický, extrémně šetrný k vašemu zdraví. Je to neředěný gel, zde neplatíte za přilitou vodu, ale pouze za přírodní účinný koncentrát. Samozřejmě jde o testovaný hypoalergenní produkt. Velmi vhodný je též na dětské prádlo, včetně kojeneckého.

Vyrobeno v USA, netoxický, přírodní, hypoalergenní, vhodný pro děti Množství 1,5 litru, cena 199,- Kč Výrobek zakoupíte na www.BioDrogerie.cz


Seventh Generation _1

SEVENTH Přírodní prostředek na nádobí BEZ VŮNĚ Tak trochu jiný, přírodní "jar"a bez vůně!!! Nejlepší prostředek na mytí nádobí u nás, přesto bez jedů, přírodní a netoxický. Tenzidy přírodního původu, zcela bez vůně, natož umělé - pro ty, kterým stačí, když talíř voní jen tím, co na něm servírujete. Přípravek je samozřejmě hypoalergenní a vhodný na mytí dětských lahví a nádobí.

Vyrobeno v USA, netoxický, přírodní, hypoalergenní produkt. Množství 740 ml, cena 79,- Kč. Výrobek zakoupíte na www.BioDrogerie.cz

Zajímavý fakt: Podle výzkumu americké agentury US EPA je znečištění domácností toxickými látkami 2 až 100 krát vyšší než ve venkovních prostorech! Mezi hlavní viníky znečištění domácností patří naše vlastní čisticí prostředky!

Seventh Generation je legendární americká značka netoxické drogerie. Jedna z nejstarších a největších značek netoxické drogerie a biodrogerie na světě. Značka SEVENTH byla nedávno uvedena do oficiální distribuce v ČR a SR. Můžeme být pyšní, že patříme mezi úplně první země v Evropě, kde lze skvělé produkty značky SEVENTH zakoupit! Evropským distributorem je mladá společnost TerraPIN s.r.o. www.SEVENTH.cz nebo www.BioDrogerie.cz

Výherní balíček Seventh Generation obsahuje:

10x balíček Balíček v hodnotě 476,- Kč

SEVENTH Přírodní mycí prostředek na nádobí Levandule 740ml 79,- Kč

SEVENTH Přírodní gel na praní 2x koncentrovaný BEZ VŮNĚ 1,5 litru 199,- Kč

SEVENTH Přírodní mycí prostředek na nádobí Citrus/Zázvor 740ml 79,-Kč

SEVENTH Přírodní gel do myčky Citrón 1,25 litru 119,- Kč

Výherci jsou Josef V. - Svratka, Petr K. - Poděbrady, Simona V. - Příbram, Martin Z. - Třebíč, Jan J. - Praha, Šárka M. - Jablonec nad Nisou, Zdeňka K. - Bechyně, Alena Š. - Kamenice, Zdena H. - Velká Jesenice, Hana V.- Praha. Gratulujeme! Výherce budeme kontaktovat.