Vyhrajte výživové programy s Cambridge Diet v hodnotě 27 132 Kč

Soutěže 24. února 2014

Zúčastněte se soutěže a můžete získat 2x dvouměsíční program v hodnotě 10 720 Kč, 1x měsíční pročišťující kúra v hodnotě 5 683 Kč.

Ztratit nějaké to kilo není zase tak těžké. Mnohem obtížnější je získanou váhu si udržet. S Cambridge Weight Plan se vám to určitě konečně podaří. Nejen že zhubnete, ale naučíte se vhodnějším stravovacím návykům.

Cambridge Diet

Celý program se skládá z několika etap, které je potřeba pro cílený výsledek dodržet. Prvním krokem je konzultace s certifikovaným poradcem, který vám vše podrobně vysvětlí a povede vás po celou dobu programu. Následuje samotný proces hubnutí. Dalším krokem a velmi důležitou etapou je přechod na vyváženou pestrou stravu se stanovením optimálního denního příjmu kalorií. Posledním krokem je dlouhodobé udržení váhy – i v tomto kroku nebudete sami – stále budete v kontaktu se svým poradcem.

Co vás v rámci dvouměsíčního programu nebo pročišťující kúry čeká?


  • vstupní konzultace v Cambridge centru s certifikovaným poradcem (konzultace trvá přibližně 45 minut), další pravidelné konzultace probíhají po týdnu nebo dle domluvy

  • detailní seznámení s Cambridge programem

  • podrobné seznámení s vašimi stravovacími návyky, aktivitami a zdravotním stavem

  • diagnostika vašeho těla na špičkovém přístroji InBody 230

  • seznámení s produkty Cambridge Diet, které budete v rámci programů užívat

  • individuální přístup a čas, který bude patřit jen vám

  • osobní poradce, který vám bude v průběhu celého programu kdykoliv k dispozici

Cambridge Diet

V průběhu dvouměsíčního programu své tělo nejen celkově pročistíte, ale také se zbavíte přebytečné zásoby tělesného tuku, a to jak podkožního, tak viscerálního (útrobního tuku, který se ukládá mezi orgány).

Díky detoxikační kůře se budete cítit lépe, vaše pleť získá zdravější, jasnější vzhled a nastartujete tak svůj organismus na další období.

V obou programech budete mít na výběr ze slaných polévek, sladkých koktejlů, ovesných kaší a tyčinek. Výběr je široký – nemusíte se tedy obávat, že si nevyberete.

Výherci programy absolvují v centru Cambridge Diet, Palác YMCA, Na Poříčí 12, Praha 1.

Skutečné příběhy klientů si můžete přečíst a nechat se jimi inspirovat na www.cambridge-diet.cz


Výherci jsou Jarmila H. - Nové Strašecí, Hana P. - Praha, Pája M. - Hořice. Gratulujeme!