Soutěž o kamasutra polštář a knihu

Soutěže 2. března 2014

Zúčastněte se soutěže a vyhrajte kamasutra polštář v sadě s knihou Mezi mužem a ženami..

KAMASUTRA POLŠTÁŘ V SADĚ S KNIHOU

Hledáte nápad, jak okořenit váš milostný život? Zkuste klasiku kamasutry trochu jinak. S polštářem a knihou! Dárková sada obsahuje hebký nafukovací polštářek klínovitého tvaru (pro správné úhly!) a humornou knihu Mezi mužem a ženami, plnou skutečných příběhů, kterým nebudete chtít uvěřit. Protože muži jsou… horší, než vás ve snu napadalo. Prvotina českého autora s exotickým pseudonymem Marcus Wang otevírá šokující pohled do světa lásky očima muže. Sladké i hořké, vzrušující i úsměvné příběhy muže, který hledá svou životní partnerku, jsou ostrým protikladem ženských bestsellerů. Jak milují muži? Jinak než ženy! Cit chlapa zažehne vizuální podnět během mžiku, ale jen slepá naivita jej může nazývat láskou. Ta se (někdy) dostavuje plnou silou až o poznání později…

kamasutra

Polštářek nejlépe padne pod zadeček nebo bříško, ale nakonec vám může posloužit jako podpěrka pod hlavu při čtení knihy.

Tip: sadu (kniha+polštář) koupíte nejlépe na slevovém portálu www.zbozomat.cz. Pro milovnice tabletů též ve formě e-knihy na iTunes Store.

Výherkyní se stala Lenka B. z Havířova. Gratulujeme! Výherce budeme kontaktovat.