Vyhrajte vstupenky na charitativní koncert

Soutěže 20. května 2014

Vyhrajte dvě z šesti vstupenek (cena lístku je 850 Kč) na charitativní koncert Lubomír Brabec&Jaroslav Svěcený, který se koná 5. června 2014 v Praze v Betlémské kapli od 19:00 hodin u příležitosti vyhlášení soutěže OPTIKA ROKU 2014.

Se soutěží Optika roku je spojena i anketa „ Zvolte jméno pro štěně vodícího psa“. Štěňátko bude při slavnostním večeru pokřtěno jménem, které se bude v anketě nejvíce opakovat. Hlasování probíhá formou sms (9,- Kč) a výtěžek ze všech zaslaných sms z celé ČR bude věnován Středisku pro výcvik a výchovu vodících psů pro nevidomé SONS ČR.

štěně

Cílem soutěže OPTIKA ROKU je zapojit co nejširší veřejnost do světa oční optiky tak, aby si uvědomila nutnost správné korekce, dokázala sama posoudit, s kterou optikou je spokojena a svým hlasem se mohla podílet na udělení odměn za snaživou práci optiků, optometristů a oftalmologů, kteří dbají o správnou korekci svých klientů a rozhodně si zaslouží naši pozornost v tom kladném slova smyslu. Soutěž Optika roku pomáhá slabozrakým a nevidomým, zvyšovat kvalitu péče o zrak, kvalitu provozoven optik a služeb s tím spojených.

SMS zasílejte ve tvaru: OPTIKAmezeraJMÉNO ŠTĚŇÁTKA na telefonní číslo: 900 06 09

SMS servis poskytuje Erika a.s., Na Příkopě 9 - 11, Praha 1, 110 00. Cena SMS je 9 Kč včetně DPH. www.platmobilem.cz . Z jednoho telefonního čísla může být odeslán libovolný počet SMS.

Více informací najdete na: www.optikaroku.cz

plakat

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo emailem.