Všechny sexy čtyřicítky, gratulujeme!

Články 25. dubna 2012

A to nejen těm třem, které v naší soutěži vyhrály. Všechny zúčastněné dokázaly, že i když to tak člověk v osmnácti nevidí, čtyřicítka není víc než číslo.

Elišce Balzerové prý tchyně řekla, že život začíná v padesáti, a ona tomu tehdy nevěřila. Připadalo jí, že lidé v padesáti jsou už skoro mrtví. Dneska ví, že tchyně měla pravdu – a začíná-li život v padesáti, tak ve čtyřiceti jsme teprve koťata!

Všechny tři výherkyně naší soutěže Sexy čtyřicítka jsou krásné a přitažlivé ženy a všechny si cenu zaslouží.

Hana Koželuhová

1. místo

Vítězce Hance Koželuhové je 44 let, má ráda sport, tygří krevety a Marka Vašuta. A taky život, jak psali její příznivci.

Nafotí ji profesionální fotograf a vy její snímky uvidíte v časopise Vlasta. K tomu získala wellness pobyt v příjemném resortu Svatá Kateřina pro dvě osoby a hubnoucí kúru Cell X forte na 1 rok zdarma.

Petra Mezerová

2. místo

Stříbrnou medaili si vysloužila pětačtyřicetiletá Petra Mederová. Jejím oblíbeným hercem je Jude Law, ráda si dá zeleninový salát s kuřecím masem a taky ráda plave. Její příznivci o ní napsali: „Krásná navenek i uvnitř.“

Petra vyhrává také wellness pobyt v resortu Svatá Kateřina pro dvě osoby, kúru Cell X forte na 1 rok zdarma a nafocení v profesionálním fotografickém studiu Foto Schindler.

Lenka Koláčková

3. místo

A na třetím místě může slavit Lenka Koláčková, co má ráda jógu a roštěnky. Její příznivci obdivují mimo jiné její krásné oči.

Lenka vyhrává také wellness pobyt v resortu Svatá Kateřina pro dvě osoby a kúru Cell X forte na 1 rok zdarma.

Všem ostatním soutěžícím gratulujeme také, protože jsou nejen krásné, ale i odvážné – vždyť pustit se na „pranýř“ veřejného hlasování chce pořádně statečné srdce. Protože všichni víme, že není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.

Ale je jasné, že každá ze zúčastněných má kolem sebe svou rodinnou a přátelskou smečku, pro kterou je ta nej nej nej.

Kompletní žebříček všech 569 soutěžících i s výslednými počty hlasů naleznete ZDE.