Články z rubriky: Tipy a návody
14. 9. 2020
Mariánky, jak jim říkají místní, to jsou typické lázeňské domy, překrásné hotely a romantické kolonády, ale i muzea, sochy, parky a upravené vycházkové trasy. ...
celý článek
10. 7. 2020
Cyklistika se v Česku těší velké oblibě a po celé republice najdete tisíce kilometrů cyklotras. Poznejte svět v sedle kola i vy – s našimi tipy na nejkrásnější ...
celý článek
4. 2. 2020
Nic nedodá pohledu takovou hloubku jako hustý vějíř řas. Nemáte dost vlastních? Pomozte si umělými! V kráse jsou přece všechny triky povoleny.
celý článek
28. 1. 2020
Už vás nebaví rozpuštěné vlasy? Naučíme vás, jak vykouzlit úchvatný drdol i elegantní culík, který vám dodá šmrnc a navíc s jeho pomocí i omládnete.
celý článek
30. 12. 2019
A ušetřit peníze, čas, nervy i přírodu.
celý článek
14. 4. 2019
Znáte někoho, kdo nemá rád kuřecí maso?
Těžko. Bohužel dnes není vůbec jednoduché
sehnat kuře s typickou nažloutlou barvou
svaloviny a pevnou strukturou. Pečlivě ...
celý článek
12. 3. 2019
Nejde o nic velkého, ale třeba takové vrzající dveře mohou znepříjemnit bydlení. Přitom stačí vědět, jak na to.
celý článek
26. 2. 2018
Komerční sdělení - Nejvyhledávanější středisko cestovního ruchu - Jasná je srdcem slovenského lyžování v zimě a těžištěm turismu v létě. V objetí překrásných hor ...
celý článek
12. 12. 2017
Darujte svět: Darujte předplatné National Geographic. Objednávku stihnete vyřídit i 24. prosince. Pod stromeček stačí jenom zabalit dárkový certifikát, který ...
celý článek
20. 5. 2017
Víte, co je to kotrč? Jasně, sice to trochu evokuje něco mezi kostrčí a chatrčí (?), nicméně kotrč kadeřavý je mohutná houba, která nejčastěji roste na kořenech ...
celý článek
18. 5. 2017
Zveme vás na dobrodružné odpoledne s časopisem National Geographic.
celý článek
9. 5. 2017
Komerční sdělení - Noblesní delikatesy zvané finger food se hodí především na zahradní slavnosti a venkovní party. Naučte se s námi nejzajímavější z nich a ...
celý článek
6. 5. 2017
Přemýšlíte, co dnes uvařit? Co takhle vyzkoušet tento recept s dálnovýchodním šmrncem?
celý článek
22. 4. 2017
Nejlepší kuchaři vaří ze sezonních a lokálních surovin. Takže nejlepší bude vařit taky tak.
celý článek
30. 3. 2017
Možná jste neměly babičku, která by vám prozradila, proč právě její jídlo chutná a vypadá skvěle. My to víme!
celý článek