Zima jen v těch nejjasnějších barvách

Články Komerční sdělení 7. listopadu 2016

Podzimu už pomalu dochází inspirace a doposud úžasně zbarvená příroda získává neradostný šedo-hnědý look. Je tedy načase rozehnat chmury barvami z vlastních zásob. Se správně zvoleným líčením rozzáříte každou místnost, i kdyby za okny padaly trakaře!

Nejprve se podívejme na to, co vám nesmí chybět: kvalitní podklad pod make-up, make-up, pudr, tvářenka, oční stíny, řasenka, tužka na obočí a rtěnka. Netřeba vám jistě připomínat, že to vše a navíc i parfémy má Notino.cz za bezkonkurenční ceny. Poklady do svého kouzelného kosmetického kufříku můžete nasbírat od desítek renomovaných výrobců, nebo důvěřovat jen jedné oblíbené značce, která vám nabídne každý z těchto produktů. Všechno má takzvaně pod jednou střechou třeba známá kosmetika Mary Kay.

KRÁSA NA VLASTNÍ OČI

Vizážisté pro tuto sezónu doporučují syté tóny přírodních barev. S nimi zvýrazníte to, co je třeba, a zároveň zachováte svou přirozenost. Nezbytná součást takového líčení je však i letos výrazné obočí! Na večírek se ovšem nebojte přitvrdit a vyzkoušejte třeba kouřové líčení. Chce to trochu cviku, ale výsledek pak stojí za to. A až budete mít techniku kouřového líčení v malíčku, vyměňte černou a šedou za tóny modré a budete překvapena, jak se rozsvítíte. Tato barva sluší nejen modrookým blondýnám, jak nám před lety zarputile tvrdily prodavačky v drogeriích – modrá je neobyčejně chic i na snědých kráskách s olivovou pletí a uhrančivýma hnědýma očima.

ZDRAVÝ LOOK

Pokud má vaše pleť tendenci ztrácet pracně získané opálení už někdy v půlce září, můžete si ke „zdravé“ barvě dopomoci malými šikovnými perličkami, které fungují jako bronzující pudr. Po aplikaci vypadá pleť zcela přirozeně a třpytivé mini částečky jí navíc propůjčí krásný tón a zářivý vzhled. Ve čtyřech odstínech je nabízí třeba Oriflame v rámci své populární řady Giordani Gold, jež letos oslaví své čtyřicátiny.

Nenechte si tedy zkazit náladu nevábným počasím, jakmile pocítíte první příznaky splínu, udělejte si radost novou barevnou hračkou – kosmetiku i parfémy levně seženete na Notinu!