Hlavní roli hrají každodenní jídla, s místními, vysoce hodnotnými surovinami - jako v bistru! „Svůdné recepty, a přitom jednoduché a dobře připravené - to je moje nejvyšší zásada," říká Anne. Vyzkoušejte třeba jahodové želé s tymiánem, malé briošky s fíky, švestkovo-olivovou pastu, zelený chřest s hřebenatkami, koláč s třešňovými rajčaty, tartaletky s kozím sýrem, lososové rilletky, quiche s pórkem a slaninou, provensálský cibulový koláč, teplé čokoládové bábovičky, citronový krém a kopu dalších dobrot.
Anne-Katrin Weberová: Moje skvělé recepty z francouského bistra
V týdnu od 23. do 29. září 2015 můžete uplatnit v rámci Čtenářského klubu Vlasty slevu 20%. Stačí, když při nákupu vyplníte slevový kód vlasta20.