Čtenářský klub

Redakce Vlasty pro vás vybírá ty nejlepší tipy na čtení. Tentokrát jsme pro vás připravili knižní lahůdky z nakladatelství Kosmas.

tarot

Pavel Hanzal: Tarot pro samouky

Učebnice Tarot pro samouky nabízí každému zájemci jedinečnou možnost porozumět základním principům práce s tarotovými kartami. Kniha obsahuje nezbytné teoretické základy a praktické ukázky výkladů. Celkem 18 lekcí provede čtenáře jednoduchým způsobem celou problematikou výkladu tarotových karet.

Autor v knize dokazuje, že tarot je systém, který může poradit úplně každému. Zrovna tak se ho může kdokoliv naučit. Učebnice navíc obsahuje důležitý soubor otázek a odpovědí, které většinu studentů zajímají.

Pavel Hanzal (5.8.1975 v Praze) patří mezi přední české astrology a kartáře. Tarotovým kartám se věnuje již od dětství. Mezi jeho další zájmy patří astrologie, práce s kyvadlem, alternativní metody léčby, meditační praxe, cestování a včelaření. Své znalosti a zkušenosti realizuje ve své každodenní praxi. Profesionálně se věnuje poradenství a vede specializované kurzy a semináře. Spolupracuje s médii v tuzemsku a na Slovensku. Je autorem úspěšných knih Kyvadlo a zdraví – učebnice pro každého a Karmické souvislosti.

Pavel Hanzal: Tarot pro samouky

Koupit

Od 23. do 29. března 2016 můžete uplatnit v rámci Čtenářského klubu Vlasty slevu 20%. Stačí, když při nákupu vyplníte slevový kód vlasta20.