Jahodové sendviče
Potřebujete:
8 plátků toastového chleba
8 větších jahod
100 g uvařeného vanilkového pudinku
70 g rozpuštěného másla
50 g bílé čokolády
moučkový cukr na posypání
Postup:
Čtyři plátky toastového chleba lehce potřete máslem a pak ještě tenkou vrstvou vanilkového pudinku (můžete použít hotový kupovaný nebo doma uvařený, který před natřením na chleba dobře rozmícháte).
Jahody očistěte, nakrájejte na plátky a rozložte je na vrstvu pudinku. Povrch posypejte nastrouhanou bílou čokoládou a lehce poprašte moučkovým cukrem.
Obložené plátky vložte do sendvičovače lehce vytřeného máslem, zakryjte je zbylými plátky toastového chleba, které na povrchu také potřete máslem, sendvičovač uzavřete a sendviče upečte dozlatova.
Horké sendviče podle chuti ještě pocukrujte, rozkrojte je příčně na trojúhelníky a ihned podávejte.