Zadáno pro gurmety: Labužnické maso

Vaření a recepty 17. ledna 2015

Na českém gastronomickém nebi se dějí skvělé věci a časopis Gurmet u toho nesmí chybět! Přidejte se do party gurmetů a přijďte 26. ledna zjistit, jak máte správně zacházet s masem, abyste z něj připravili dokonalý labužnický zážitek.

V tomto, již 12. kurzu vaření, který časopis Gurmet organizuje spolu se školou vaření Chefparade, se naučíte připravovat drůbeží, telecí i vepřové maso a obohatíte svůj jídelníček o nové delikatesy!

Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí připravovat telecí saltimboccu, vepřovou kýtu s parmskou šunkou a šalvějí, strip loin steaky aux champignons (steaky z roštěnce se žampiony), domácí hamburger, kachní prsíčka na pomeranči, a jako bonus dokonalá příloha v podobě gratin de pommes de terre, zapečených brambor se smetanou. Vše, co na kurzu uvaříte, také samozřejmě ochutnáte!

Kdy: V pátek 23. 1. 2015 od 16 hodin
Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13
Cena: 1490 Kč

Jak se přihlásit: vše najdete zde případně e-mailem: kurzy@igurmet.cz

Nebo si stáhněte dárkový certifikát a kurzem vaření někoho obdarujte.