Vietnamská gastronomie: Naučte se vařit své oblíbené pochoutky!

Vaření a recepty 9. února 2015

Odhalte tajemství vietnamské kuchyně a naučte se připravovat jidla, která si zamiloval celý svět. Kurz vaření pro začátečníky i pokročilé pořádá časopis Gurmet spolu se školou vaření Chefparade.

Na kurzu vaření s Gurmetem si osvojíte principy vietnamské kuchyně, uvaříte si a také následně sníte ty největší vietnamské delikatesy.

Co se bude vařit:

Goi cuon – studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru

Pho bo – polévka s hovězím masem a ryžovymi nudlemi pho a jarní cibulkou

Banh xeo – křupavé palačinky, plněné pečeným bůčkem, krevetami a mungo výhonky se salátem a okurkou

Bun cho – grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce, s ryžovými nudlemi bun, salátem a dipem

Cena: 1490 Kč

Kdy: 20. 2. od 16:00

Kde: Chefparade studio Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13.

Další informace, přihlášky a platba: www.igurmet.cz/kurzy-vareni