Potřebujete:
1 Hermelín na gril (4 ks sýra)
4 lžičky dijonské celozrnné hořčice
2 větší cibule
60 g kompotovaných, čerstvých nebo mražených brusinek
3 lžíce oleje
2 lžíce hnědého cukru
200 ml světlého piva
sůl
Postup:
- V hluboké pánvi nahřejte olej, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli a brusinky. Jakmile cibule začne zlátnout, přisypte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat. Zalijte pivem, podle chuti přisolte a odstavte.
- Hermelíny potřete hořčicí, posaďte do alobalu a na každý dejte 1/4 cibule. Zakryjte ji kouskem pečicího papíru a zabalte do alobalu. Dejte je na gril a pečte 5–7 minut z každé strany. Hotové sýry můžete při podávání doplnit listy salátu a pečivem.