Potřebujete:
2 konzervy krabího masa (cca 350 g)
5 lžic majonézy
50 g bílého jogurtu
4 lžičky olivového oleje extra virgin
4 lžičky limetové šťávy
1 jarní cibulka
čerstvá petržel
sůl
mletý pepř
bezpeckový meloun Bouquet
ledový salát
toastový chléb
Postup:
- Krabí maso nebo krabí tyčinky nechte okapat a mezitím si připravte zálivku. V míse smíchejte majonézu, jogurt, olivový olej, limetovou šťávu, jarní cibulku nakrájenou najemno, nakrájenou petrželku, sůl a pepř. Jemně promíchejte s krabím masem.
- Meloun Bouquet rozpulte, nakrájejte na klínky a ty rozkrájejte na malé kostky. Na talířek si připravte ledový salát, na něj kostky melounu a nakonec navrstvěte krabí salát. Ozdobte snítkou petrželky a podávejte s opečeným toastem.