Týden z farmářského trhu: Minutkové kotlety s uzeninou

Vaření a recepty 12. srpna 2014

"Věneček" z klobásy udělá kuchaři výbornou službu - kotletku nejen bezvadně dochutí, ale zároveň také pozvedne hlavní chod po vizuální stránce.

Potřebujete:

4 vepřové kotlety bez kostí

2 paprikové klobásy

česnekový pepř

sůl

kremžská hořčice

olej

Postup:

  1. Kotlety naklepejte a okraje nařízněte, aby se nekroutily. Maso osolte, posypte česnekovým pepřem, potřete lžičkou kremžské hořčice a olejem. Paprikové klobásy překrojte na poloviny, okraj nařízněte do hřebínku.
  2. Kotlety upečte z obou stran na rozehřáté pánvi s trochou oleje a zvlášť pak opečte připravené klobásy. Podávejte se salátem, krémovou hořčicovou omáčkou a pečivem.