Konečně den, o kterém sníte!

Soutěže 8. června 2012

Kdybych tak mohla strávit den podle svého, třeba… třeba v Římě! Taky si to říkáte? Možná pro splnění takového snu potřebujete jen jeden malý nákup.

Co byste mohla dělat ve svém dnu v Římě? No tak především byste tam byla dva dny a s někým, koho máte ráda. Dostala byste se tam pohodlně letadlem, bydlela v hotelu se snídaní, měla objednanou prohlídku města, oběd i večeři. (A dopravu z letiště a na letiště v Římě a cestovní pojištění, což je taky důležité.)

Krásné, ne? Byla byste trochu jako Audrey Hepburn ve filmu Prázdniny v Římě. Nebo jít po stopách Šifry mistra Leonarda. Nebo si konečně pořádně prohlédnout Koloseum. Nebo si jen tak dát kafe se zmrzlinou u Španělských schodů. Nebo si koupit fakt krásnou kabelku za pár eur, protože to je v Římě klidně možné.

hepburn

Užijte si Prázdniny v Říme jako Audrey Hepburn.

zdroj: Isifa.com
koloseum

V Koloseu se vraťte do starého Říma za gladiátory.

zdroj: www.thinkstock.cz

Sny podle gusta za 40 tisíc

Nechce se vám tak daleko a radši byste byla v Česku? Proč ne, je to přece na vás. Kdybyste v soutěži Den snů vyhrála, můžete si místo Říma naplánovat den v Česku. A to ve stejné hodnotě, což je pěkných 40 tisíc korun. Za to už se dá splnit hodně snů!

Můžete mít třeba exkluzivní oběd nebo večeři, výlet helikoptérou, VIP party, služby skvělého kadeřníka nebo maséra, wellness program, vstupenky do divadla, seskok padákem... prostě přesně podle vašeho gusta!

Lenor Duo Aroma

Jenom jeden nákup

A co musíte udělat, aby se tohle stalo skutkem? Hrozně málo: Až si teď budete kupovat aviváž na prádlo, vyberte si značku Lenor Duo Aroma a kupte ji v Intersparu. Pak už se jen jednoduše pomocí SMS přihlásíte do soutěže, která právě probíhá (konkrétně do 18. června).

Mimochodem - pokud nebudete mít úplně velkou kliku, tak můžete vyhrát třeba pronájem kabrioletu nebo ošetření masérem na místě, které si vyberete, třeba v práci. A to je moc příjemná záležitost!

A ještě mimochodem - můžete se zúčastnit, kolikrát chcete. Koupit si Lenor do zásoby se přece neztratí. Jen nesmíte ztratit účtenku!

A pak už se jen o svém vysněném dnu krásně pomějte. Jestli chcete vědět víc, koukněte na stránky www.kafe.cz/lenor-zapomente-na-jednotvarnost.aspx.

nákup

Stačí jeden nákup!

zdroj: www.thinkstock.cz