Pobavíte se ráda v kuchyni? Tak to víme, co potřebujete

Soutěže 31. října 2013

Je nám jasné, že vaříte ráda. Kdo by také ne. Ale na druhou stranu přiznejte, že by vám určitě nevadilo si v kuchyni u oblíbeného vaření i trošku odpočinout. Do kuchyně totiž můžete získat bezva pomocníka, který vám se vším pomůže.

Zapomeňte na špinavé hrnce či zdlouhavé mytí nádobí a vychutnejte si vaření pro svou rodinu, ale klidně i pro milou návštěvu! Nachystejte si ingredience na plánovanou večeři, zapněte Thermomix a nalijte skleničku vína.

Zatímco s kamarádkou stihnete probrat novinky v práci a ve vztazích, jídlo je uvařené. Nemusíte stát u sporáku, protože veškerou péči o vaši večeři převezme multifunkční kuchyňský přístroj Thermomix. Nejenže vám uvolní ruce, ale také si můžete v klidu sednout do obýváku a relaxovat, vaření jídla vám pohlídá sám.

Ratatouille

Je vaše kamarádka takříkajíc "na dietě"? Co takhle jí nabídnout dietní, avšak neméně chutnou vitaminovou bombu ratatouille? Podívejte se SEM, jak tuhle dobrotu s pomocí Thermomixu za chvíli vykouzlit. A mezitím si stačíte pokecat o tom, co se včera stalo ve vašem oblíbeném seriálu.

Losový špíz

Dorazilo vám kámošek na večeři víc? Zkuste jim nabídnout efektní pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží. Takhle by to neuvařil ani Zdeněk Pohlreich! A nemusíte se bát, s Thermomixem přípravu zvládnete jako nic, ostatně klikněte ZDE a uvidíte sama.

Chilli con carne

Ani ryby, ani zeleninka... Už je nám to jasné, vy musíte pohostit skutečného masožravce. Ani to ale není s Thermomixem žádný problém, předložte mu texaskou klasiku chilli con carne. Žádné strachy, jak na to, si přečtěte TADY.

Malinový sorbet

A co by to bylo za pohoštění bez dezertu. Vyzkoušejte třeba malinový sorbet, ten bude určitě chutnat všem a vy ho zvládnete v klidu připravit. Jak? To zjistíte ZDE.

Čatní

Chcete svoji návštěvu podarovat menším překvapením? Každý určitě ocení originální dárek - vlastnoručně jim vyrobte dýňové čatní! Příprava není nijak složitá, když máte Thermomix (prohlédněte si ji TADY), ale to přece nemusíte nikomu říkat :-)

thermomix

S Thermomixem zvládnete uvařit všechno!

Vyhrajte si svůj vlastní

Možná už jste získala pocit, že Thermomix by ani ve vaší domácnosti neměl chybět, Pokud ano, pojďte si s námi o něj zasoutěžit! Stačí správně zodpovědět pár otázek - najdete je ZDE.