Soutěžtě o kuchyňského robota Thermomix

Soutěže 24. října 2013

Nenechte se ujít příležitost vyhrát multifunkční Thermomix a nebo kuchařku.

Zábava v kuchyni

Thermomix1

Vaření večeře nikdy nebylo tak jednoduché! Také si u vaření ráda odpočinete? V dnešní hektické době už nemusíte stát dlouhé hodiny u plotny, jak to dělávaly naše babičky. Zároveň nemusíte umět vařit jako Zdeněk Pohlreich, když chcete návštěvu pohostit dobrým jídlem. V kuchyni totiž máte skvělého pomocníka, který vám se vším pomůže.

Za půl hodiny uvařená večeře, aniž byste jídlo musela hlídat

Zapomeňte na špinavé hrnce či zdlouhavé mytí nádobí a vychutnejte si vaření pro svou návštěvu! Nachystejte si ingredience na plánovanou večeři, zapněte Thermomix a nalijte skleničku vína. Zatímco s kamarádkou stihnete probrat novinky v práci a ve vztazích, jídlo je uvařené. Nemusíte stát u sporáku, protože veškerou péči o vaší večeři převezme multifunkční kuchyňský přístroj Thermomix. Nejenže vám uvolní ruce, ale také si můžete v klidu sednout do obýváku a relaxovat, vaření jídla vám pohlídá sám.

Thermomix2




Pro začátek návštěvu pohostěte něčím osvěžujícím - v Thermomixu připravíte lahodné frappé. Postup je tak jednoduchý – za několik vteřin v něm ušleháte mléko, přidáte trochu rozpustné kávy a několik kostek ledu. Máte chuť na salát? Vložte to Thermomixu zeleninu podle svého oblíbeného receptu a za několik vteřin vykouzlíte salát nakrouhaný na malé kousky. Stačí už jen přidat olivový olej, v přístroji promíchat a salát je hotový.

Thermomix lehce vypláchnete teplou vodou a během několika sekund je připravený na vaření hlavního chodu. V Thermomixu zároveň připravujete hlavní jídlo s přílohou, což je další významná úspora času, takže toho s kamarádkou stihnete víc probrat. Vyzkoušejte např. recept na krutí závitky plněné mrkví a špenátem s dušenou rýží nebo se nechte inspirovat na stránkách svetreceptu.cz.

Domácí jogurtová zmrzlina? Za minutu hotová

Po hlavním jídle přichází na řadu dezert – domácí jogurtová zmrzlina z čerstvých jahod či jiného ovoce. Stačí jen vyndat z mrazáku jahody, přidat k nim bílý jogurt a za necelou minutu máte hotovou zmrzlinu, kterou můžete ihned konzumovat. Domácí zmrzlina chutná nejlépe – bez cukru a přidaných barviv.

Thermomix


Po odchodu návštěvy vám nehrozí dlouhý úklid – přístroj jednoduše rozeberete a vložíte do myčky. Pro více informací o tomto přístroji navštivte thermomix.cz nebo se nechte inspirovat recepty na svetreceptu.cz.

Správnou odpověď na otázky najdete na Facebookovém profilu Vlasta.cz ve zveřejněných video receptech a na webových stránkách www.thermomix.vorwerk.cz

Soutěž byla ukončena. Výherci jsou Václav D., Jaroslav P., Jitka F., Monika S., Karel J., Romana S., Milan J., Jana B. a Vojtěch D.. Gratulujeme!