Vyhrajte 3 poukázky v hodnotě 1 000 Kč do kadeřnického salonu KLIER

Soutěže 19. listopadu 2013

Soutěž byla ukončena.

Zúčastněte se soutěže o 3 poukázky, každá v hodnotě 1.000,- Kč a přijďte se nechat zkrášlit do kadeřnického salonu KLIER.

Vyhrajte jednu ze 3 poukázek na kadeřnické služby a péči v našich salonech KLIER. U nás se o vás a vaše vlasy postarají odborníci s profesionálním přístupem a s kvalitními přípravky.

Dejte vašim vlasům péči, kterou si zaslouží.

Tip kadeřníků KLIER je nemýt si vlasy denně.

Přílišné mytí vlasům neprospívá, zvlášť pokud jsou po létě zničené a lámavé. Dejte pozor na výběr vhodné vlasové kosmetiky a vyměňte také šampón. Na chladné měsíce by měl být hydratační a výživný, s obsahem zvlhčujících látek. Vlasům neprospívá ani horká voda, proto se doporučuje mýt je ve vlažné.

Vyhrajte 3 poukázky v hodnotě 1 000 Kč do kadeřnického salonu KLIER

Kadeřnictví KLIER je největší síť kadeřnických salonů v České republice. Našim zákazníkům jsme k dispozici 7 dní v týdnu. Kadeřnické služby poskytujeme bez objednání. Přijďte si vyzkoušet naše služby, váš nejbližší kadeřnický salon najdete zde www.klier.cz.

Odpovězte na naši soutěžní otázku a vyhrajte jednu ze 3 poukázek na služby v kadeřnictví KLIER. Správnou odpověď naleznete na www.klier.cz.

Soutěž byla ukončena. Výherci jsou Monika P. - Sedlčany, Jindřiška Š. - Neratovice, Jiřina K. - Mladá Boleslav. Gratulujeme!