Velká soutěž se Story o skvělé dárky

Soutěže 12. listopadu 2013

Soutěž byla ukončena.

Zúčastněte se SMS soutěže se Story a vyhrajte mnoho hodnotných cen. Stačí zodpovědět jednu otázku.

Vánoce se blíží a s nimi i čas dárků. Rozhodli jsme se udělat vám, našim čtenářům, radost a přinášíme soutěž, v níž můžete vyhrát mnoho hodnotných cen.

Stačí zodpovědět otázku:

Kdo si zahrál zpěváka Billyho Macka ve filmu Láska nebeská?

A) Colin Firth

B) Bill Nighy


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY VANOCE správná odpověď kód výhry na číslo 900 11 07 od 11.11. do 24.11.2013. Například: STORY VANOCE A 1. Vyhrává každá 30. SMS se správnou odpovědí u daného kódu výhry až do vyčerpání počtu výher u každé výhry. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát pod každým kódem výhry jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO–PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.


1 PARFÉM RIHANNA NUDE

soutěž story7

Světoznámá zpěvačka Rihanna představila v pořadí již třetí parfém. Nese název NUDE a vychází z nitra Rihanniných emocí. Omamná květinovo-ovocná vůně s vanilkovými tóny charakterizuje sexappeal a jedinečnost umělkyně samotné. Ani obal parfému nezůstává v pozadí. Elegantní flakon ve tvaru dámského podpatku podtrhuje ženskost a hravost této vůně. Fanouškům této barbadoské zpěvačky vůně v hodnotě 950 Kč umožňuje zažít kus jejího pravého já. I vy máte šanci vyhrát jeden z pěti parfémů, stačí odpovědět na soutěžní otázku a zadat kód 1.


2 HRAVÉ OČI

soutěž story3

Vykouzlete si sexy kouřové líčení. Luxusní taštička obsahuje plnou velikost černé řasenky Sumptuous Extreme černá, paletku 3 očních stínů PureColor (v odstínech Sandbar Beige, Lavish Mink, Wild Sable), černou tužku na oči Pure Color Intense Kajal, korektor DoubleWear Light/Medium. Napíšete-li do soutěžní esemesky kód 2, budete soutěžit o jeden z pěti balíčků této dekorativní kosmetiky v hodnotě 850 Kč.


3 CLINIQUE MOISTURIZING LOTION+

soutěž story 2

Dermatologové upravili složení tohoto kultovního „žlutého génia“ tak, aby přinášel ještě dramatičtěji odlišnější výsledky. Dvojnásobné zlepšení celodenní hydratace bez jediné kapky oleje navíc. Až 54% zlepšení síly hydratační bariéry za pouhých 8 týdnů při zachování proslulé, sametově hebké textury. Tato dvě nová pozitiva pomáhají pleti udržet si vše potřebné pro své zdraví, a lépe tak odolávat vlivům vnějšího prostředí. Nová hydratační emulze Dramatically Different Moisturizing Lotion+ se do pokožky rychle a snadno vstřebává a zanechává pleť hladkou, jemnou a dokonale připravenou pro další ošetření pečujícími produkty. Emulzi v hodnotě 1200 Kč může vyhrát pět z vás, stačí vepsat do soutěžní esemesky kód 3.


4 MUZIKÁL MAUGLÍ

soutěž story4

Dva výherci mohou vyhrát rodinné vstupné (4 vstupenky s možností výběru termínu) do Divadla Kalich na muzikálový hit Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Mauglí, kritikou nejvychvalovanější muzikál současnosti! Chcete-li tuto cenu, napište do soutěžní esemesky kód 4. Výherní balíček dále obsahuje CD se všemi písničkami z muzikálu, výpravný fotografický katalog k představení, hrníček, propisku a placku. To vše v hodnotě 3354 Kč.


5 LIST ŠATY, KTERÉ SI ZAMILUJETE !

soutěž story8

Modely značky LIST jsou jednoduše kombinovatelné, nadčasové a velmi ženské. Jsou stvořeny právě pro nás ženy k tomu, abychom ukázaly, co v nás je. Přirozená smyslnost, italský šarm a trendy kousky lichotící každé ženské postavě. To vše najdete v obchodě LIST, který byl letos na jaře otevřen v pasáži Myslbek, www.listfashion.cz, tel.: 774 494 000. Zadejte do soutěžní esemesky kód 5 a jeden z pěti voucherů v hodnotě 1000 Kč do obchodu oblečení italské značky LIST může být váš.


6 MARTINI GOLD

soutěž story5

Esence MARTINI Gold je výsledkem tajného receptu inspirovaného Domenicem Dolcem a vytvořeného odborníky ze společnosti MARTINI. Jde o mix exotických a neobvyklých chutí, které vznikly kombinací lákavých koření a středomořských vůní. Vytvořily tak kontrastní a unikátní chuť podávanou buď na ledu, nebo jako příměs koktejlů. Unikátní balení pak bylo vytvořeno ve spolupráci návrhářského dua Dolce & Gabbana. Cena jednoho balení je 650 Kč a vy můžete vyhrát jedno z osmi balení, pokud vepíšete do soutěžní esemesky kód 6.


7 BIOARGANOVÝ OLEJ SKINGUARD

soutěž story9

Arganový olej je výborným pomocníkem na suchou a citlivou pokožku. Tento olej je od nedávna používán jako účinný prostředek v boji proti vráskám, protože se do pokožky výborně a téměř okamžitě vstřebá. Pokožka pak zůstane dlouho hydratovaná a vyživená. Po pravidelném užívání arganového oleje ucítíte změnu. Vaše pleť bude vypnutá a povislé kontury na tvářích se více zpevní. Arganový olej v hodnotě 950 Kč patří mezi nejlepší oleje, které se v Maroku lisují, a proto je také vhodný pro lidi trpící různými alergickými reakcemi. I vy ho můžete vyhrát, pět kusů čeká právě na vás, stačí napsat do soutěžní esemesky kód 7.


8 CLARINS HYDRAQUENCH

soutěž story6

Hydratační péče HydraQuench dodá potřebnou a trvalou hydrataci každému typu pleti. Aby se zajistila hydratace ve všech vrstvách, přichází Clarins s exkluzivní kombinací komplexu kyseliny hyaluronové a kůry katafray. Tato kombinace zajišťuje dlouhodobou hydrataci a zabraňuje jejímu úniku. Krém HydraQuench (50 ml) má hebkou, komfortní strukturu, která se snadno vstřebává a poskytuje pleti okamžitý pocit komfortu. Dodává bezkonkurenční jas. Napište do soutěžní esemesky kód 8 a jeden z pěti krémů v hodnotě 1150 Kč může být váš!


9 BIOOLEJ ZE ZELENÉHO ČAJE SKINGUARD

soutěž story

Pánská pokožka je v mnohém specifická. Je silnější, pružnější a více pórovitá. Díky hormonům mají muži pleť také mastnější, a proto jim přibývají vrásky o mnoho let později než ženám. Pánská pokožka tedy potřebuje speciální péči, kterou jim dokonale zajistí přírodní BIOolej ze zeleného čaje od značky Skinguard. Mužská pleť se kvůli častému holení rychle poškozuje. Důsledkem toho dochází k nepříjemnému podráždění a muži pak často trpí na pupínky nebo suchou a loupající se kůži. Těmto problémům lze předejít používáním oleje ze zeleného čaje, který je specializován na péči o pleť po holení. Díky účinným látkám pokožku dokonale dezinfikuje, zklidní a póry se uzavřou. Při pravidelném užívání dojde k odstranění černých teček, nepříjemných pupínků a zarudnutí. Pleť bude svěží, hydratovaná a plná života. Tento olej v hodnotě 650 Kč může vyhrát šest z vás, pokud napíšete do soutěžní esemesky kód 9.