Vyhrajte operaci očních víček v hodnotě 11 000 Kč

Soutěže 15. ledna 2014

SMS soutěž o 1 operaci očních víček v hodnotě 11 000 Kč na klinice plastické chirurgie Esthé a 2 kosmetická ošetření kyslíkovým přístrojem OXYjet STAR v hodnotě 2000 Kč!

Oční víčka jsou denně velmi namáhána, a proto zde můžeme pozorovat projevy stáří nejdříve. Kůže ztrácí elasticitu a tvoří se kožní nadbytky. Tyto nadbytky se při operaci odstraní v místním znecitlivění společně s tukovými váčky. Stehy se vyjímají 4.–5. den po zákroku a návrat do běžného života je možný již asi po týdnu. Jedná se o relativně malý zákrok, který má ovšem obrovský efekt.

Klinika Esthé_logo

KLINIKA ESTHÉ poskytuje pod odborným vedením doc. MUDr. Jana Měšťáka, CSc., specializované služby v plastické a estetické chirurgii. Za dobu více než 17 let své činnosti získalo toto privátní zdravotnické zařízení výsadní postavení mezi pracovišti estetické medicíny u nás. Vynikajících výsledků dosahuje klinika především díky profesionalitě a sehranosti týmu, který společně s doc. Měšťákem tvoří dále MUDr. Libor Kment, MUDr. Karel Urban a MUDr. Ondřej Měšťák.

Klinika Esthé

LUXUSNÍ KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ kyslíkovým přístrojem OXYjet STAR. Jedná se o neinvazivní mezoterapii neboli způsob omlazování bez použití injekčních jehel. POMOCÍ PULZNÍHO TLAKU MEDICINÁLNÍHO KYSLÍKU se speciální kosmetické přípravky zapracovávají do hlubokých vrstev pokožky. Zde vytvoří zásoby účinných látek, které se nevymývají. Do pokožky pronikají již po 2 minutách! Více informací na: www.esthe-plastika.cz


Soutěžní otázka

Kolik druhů zákroků a vyšetření nabízí klinika Esthé svým klientům?

A) 15

B) 31


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 2 ESTHE A, nebo B na číslo 900 11 07 od 13. 1. do 26. 1. 2014. Vyhrává každá 222. správná SMS až do vyčerpání výher. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO–PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.