Soutěžte o 15 poukázek v hodnotě 1000 Kč na nákup oblečení F&F

Soutěže 28. ledna 2014

Zúčastněte se SMS soutěže se Story o poukázky na nákup oblečení F&F.

BUĎTE FIT S F&F ACTIVE

Britská módní značka F&F myslí na blaho svých zákazníků skutečně v každém ohledu.

Všichni se po zimě těžce dostáváme do formy, natož do krásných jarních šatiček. Takže konec lenošení, je na čase začít se hýbat! A aby sportování zůstalo zábavou, je tady nová kolekce F&F Active 2014, vhodná pro dámy i pány, z funkčního materiálu, který je zárukou maximálního pohodlí i při vyšší fyzické námaze. Nechybějí bezešvé kousky, reflexní prvky důležité pro outdoor, prodyšné a rychleschnoucí materiály. Tak neváhejte a dejte sbohem starým teplákům.

F&F_1

Díky F&F Active si volný čas užijete naplno, v pohodlí a beze strachu z nepříjemného pocitu. Přesvědčte se sami, že i při sportu se můžete cítit a vypadat skvěle! Značka F&F Active je dostupná v síti Tesco, více informací o F&F naleznete na www.F-F.com.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Topmodelka Gisele Bündchen pochází z:

A) Německa

B) Brazílie

F&F_3


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 3 FF A, nebo B na číslo 900 11 07 od 27. 1. do 9. 2. 2014. Vyhrává každá 50. správná SMS až do vyčerpání výher. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.