Soutěžte o 14 kosmetických balíčků Le Chaton, každý v hodnotě 1125 Kč

Soutěže 18. února 2014

Zúčastněte se SMS soutěže se Story a vyhrajte kosmetický balíček Le Chaton v hodnotě 1125 Kč.

UŽ ŽÁDNÝ BOTOX!

Moje pleť potřebuje péči, ne jed! Zabojujte s vráskami díky produktům Le Chaton.

Fontaine 24h bez syntetických konzervantů a emulgátorů. Lehká, dobře roztíratelná emulze pleť regeneruje, hydratuje a dlouhodobě chrání před vlivem škodlivých látek z vnějšího prostředí. Čerstvé buňky extrahované z plodů kiwi obsahují přírodní antioxidanty – vitamin C, vitamin E a polyfenoly, které společným účinkem v pokožce dosahují intenzivní antioxidační aktivitu. Sérum s Argireline® neobsahuje konzervanty a syntetické emulgátory. Jemná emulze s obsahem dvou velmi účinných peptidů omezuje vznik hlubokých mimických vrásek, navozuje přirozenou rovnováhu v hospodaření s vodou v pokožce a příznivě působí na zjemnění a mladistvý vzhled vaší pokožky. Více informací naleznete na www.lachevre.cz nebo zelené lince zdraví a krásy: 800 191 999.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Herečka Cate Blanchett je držitelkou Oscara za vedlejší roli ve filmu:

A) Letec

B) Pán prstenů

LeChaton


Chcete-li vyhrát, pošlete SMS ve tvaru STORY 4 LECHATON A, nebo B na číslo 900 11 07 od 10. 2. do 23. 2. 2014.

Vyhrává každá 30. správná SMS až do vyčerpání výher. Z jednoho telefonního čísla může soutěžící vyhrát jen jedenkrát. Cena jedné SMS je 7 Kč vč. DPH.

Technicky zajišťuje ATS. V případě problémů volejte infolinku ATS, tel. 296 363 199 (k dispozici PO – PÁ od 9 do 16 hodin), www.atspraha.cz, www.platmobilem.cz. Uvedenou službu lze využívat pouze na území ČR.