Nejlepší přípravky pro vaši pleť na tuto zimu

Krása 10. 2. 2014
Témata

mráz pleť zima

V zimě na naši pleť útočí mráz a vítr. Klimatizaci nahrazuje topení, takže když to všechno sečtete, klidně se může stát, že budete mít problémy s dehydratací, kterou byste čekaly spíš v létě. Ale možná bude stačit, když ke své obvyklé péči jen něco přidáte: vybrali jsme pro vás pár užitečných zimních společníků.

2. PROSÍM, PŘIDAT!

Zvláštní přístup si žádá, pokud máte typ pokožky, kterému se říká suchá. Trpí nedostatkem lipidů, což se projeví nejen tím, že je napjatá a drsná, ale také hůř odolává útokům zvenčí, právě teď mrazu a větru. Na přecitlivělost, svědění a červenání platí krém, který pleťové buňky povzbudí, aby si samy vytvořily víc tolik potřebných lipidů.

  • Vyzkoušejte: Intenzivní výživný krém LIPO-BALANCE Eucerin, v v v 429 Kč, v lékárně: látky ceramid-3 a biotin stimulují pleť k tvorbě vlastních lipidů a obnovují poškozenou hydrolipidickou vrstvu.

Povzbuzování vůbec teď v kosmetické péči letí. Využívají se k tomu rostlinné látky a skvělé nové technologie. A výsledek? Aktivované pleťové buňky se samy omladí! Hurá! Potěší vás i to, jak to probíhá. Hned první den je tvář, která byla unavená zimou, svěžejší, po týdnu hladší a barevně jednotná, po měsíci viditelně mladší.

  • Vyzkoušejte: Denní péče pro citlivou pleť 7.9 Elixir Yves Rocher, 950 Kč: sedm super rostlinek a devět obdivuhodných patentů v gelu aktivujícím pleťové buňky

A protože tvář dostává ve dne pořádně zabrat, odměňte ji nočním krémem. Ve spánku se pokožka obnovuje, a když jí přidáte dávku účinných látek, ubude vrásek a vylepší se pevnost pleti.

  • Vyzkoušejte: Noční krém pro omlazení pleti Cellular Anti-Age NIVEA, 350 Kč: v v v pečující složení s extraktem z magnolie, fragmentovanou kyselinou hyaluronovou, kreatinem a panthenolem podporuje regeneraci pleti