OKEM EVY: dokážete vyslovit slovo „kund*čka“?

Láska a vztahy 27. září 2012

Ta hvězdička je v titulku ne proto, že se stydím to slovo říkat, ale protože jsme přece jenom slušný web.

Ale teď ho použil i můj oblíbený spisovatel Terry Pratchett ve své poslední knize. Jestli ho čtete, tak víte, že to je slušný autor a čtou ho i děti. Teda vlastně to slovo použil překladatel, tak si musím dohledat v anglickém originále, co tam vlastně původně bylo. A taky měl v knize loď, co se jmenuje Úžasná Pička, a to jméno vede pochopitelně k různé sérii červenání.

Takže zpět k otázce: dokážete vy vyslovit nahlas slovo kund*čka? A v jaké situaci? Při obědě s tchyní nad svíčkovou asi ne, leda že by rodinné jmění vašeho drahého pocházelo z provozování nevěstince. A řeknete to v posteli?

Při divadelním představení podle slavné knihy Monology vaginy herečky vyzývají publikum, aby skandovalo slovo va-gi-na. Přijde mi to debilní.

Protože za prvé to slovo zní debilně, a za druhé stejně debilní by bylo skandovat třeba no-ha nebo ko-le-no.

Ale kund*čka v posteli se vždycky hodí, zeptejte se jakéhokoli chlapa. Reálná i slovní. Taky spousta jiných slov, co jste se v přírodopise neučila. Nečeká se ale, že je budete hlasitě skandovat, spíš šeptat do ucha nebo hlasitě vykřikovat zvláštně chraplavým hlasem. Protože, a to je známé, chtějí sice muži na veřejnosti reprezentativní partnerku, ale v posteli děvku.

Mluvíte jako holka za peníze, když nejde o milování, ale prostě divoký sex? Nebo se stydíte a nikdy byste taková slova neřekla, protože je vlastně ani neznáte?