Procestujte celý svět s masážemi - I. díl

Zábava 7. 8. 2013

Různé národy mají různé osvědčené praktiky, jak pomocí doteků a vůní přenést tělo zpátky do ztracené rovnováhy. Vyberte si takovou terapii, která je vašemu naturelu nejbližší.

1. Z Karibiku: Ovocná

masáž 1
zdroj: www.thinkstock.cz

Nejčistší přírodní kosmetiku z ostrova Saint-Barthélemy používají terapeutky při karibských rituálech. Díky čistým surovinám, které se používají při její výrobě, má výrazně povzbuzující a revitalizační účinky.

Všechny oleje jsou lisované zastudena. Nejoblíbenějším z nich je avokádový olej, používaný na masáže, do koupele i k vlasovým zábalům. Pokožku hydratuje a vyživuje a dodává jí elasticitu.

Vyzkoušet můžete třeba terapii Pure Fruit And Spice: pro tuto masáž připraví terapeutky masážní razítka napuštěná mandlovým olejem a naplněná citrusovými plody, kokosem a exotickým kořením.

Po zvlhčení těla jemně nahřátými oleji nastoupí speciální technika masáže vonnými razítky. Blokády svalů se jemně uvolňují a tělo startuje samoléčebný systém. Budete odcházet s fascinujícím pocitem a razítky, kterými si ještě doma můžete připomenout tento nevšední zážitek.

www.palaishotel.cz, 60 minut, 3 690 korun