Novinky pro mlsné hubinky aneb Co vám zvedne náladu

Zábava 16. 4. 2014

Nevíme, jak vy, ale my máme na vylepšení nálady vyzkoušené dobré jídlo a pití. Nic se nemá přehánět, ale jednou za čas si dát něco opravdu dobrého je skvělý recept na vylepšení života. Nechte se nalákat některým z našich tipů a uvidíte sami.

foto

11. Domácí vařeníčko

Moc rádi byste vařili i častěji doma, jenomže na to nemáte každý den čas? V tom případě se nestyďte použít předpřipravené věci, samozřejmě ty kvalitní. Taková rychlovka je zelenina v plechovce, jen doporučujeme číst bedlivě obal, abyste zjistili, kolik tam té zeleniny je a jestli se k ní nepřipletly tuny cukru a umělin. Zárukou je firma Bonduelle, která si zeleninu sama pěstuje a přichází s novinkou: zeleninou konzervovanou párou jménem Vapeur. Nikdo jiný to v Evropě nedělá a výsledkem je větší křupavost, čerstvost, zachování vyššího množství vitaminů a minerálů.

Po otevření plechovky najdete jen velmi malé množství vody, právě to umožní zpracování párou, která jako by byla do plechovky doslova uzavřena. Zkuste třeba čočkový salát. Na čtyři porce potřebujete 2 plechovky čočky Bonduelle Vapeur, 1 malou plechovku mrkve Bonduelle Vapeur na nudličky, 10 kusů žampionů Bonduelle, 3 nadrobno nakrájené nakládané okurky, 1 cibuli najemno nakrájenou, 2 čerstvé papriky najemno nakrájené, sůl, olivový olej, cukr a ocet. Vše smíchejte, a pokud chcete mít salát sytější, můžete přidat třeba kuskus.