Vaše estetické problémy vyřeší plastická chirurgie: Praha zve na prestižní kliniku

Krása 30. května 2016

Ať už vás trápí odstávající uši, malá či příliš velká prsa nebo velký nos, plastický chirurg pomůže i vám. Nejdůležitější ale je, vybrat si správné zařízení, kde operaci podstoupit. Zajímat by vás měly zejména zkušenosti plastického chirurga a reference jeho pacientů, zázemí kliniky a její technologická vybavenost, bezpečnost zákroků a úroveň pooperační péče. Na jedničku v tom všem obstojí klinika plastické chirurgie v Praze: Brandeis Clinic!

S jakými problémy vám na Brandeis Clinic pomohou?

  • Zbaví vás velkého bříška
  • Pomohou zeštíhlit stehna nebo paže, které se těžko hubnou
  • Omladí váš obličej díky liftingu nebo třeba plastikou víček
  • Zmenší velký nos a naopak „přifouknou“ úzké rty
  • Poradí si s odstávajícíma ušima
  • Omladí i vaše intimní partie

Lékaři, na které se můžete spolehnout

Plastičtí chirurgové na Brandeis Clinic patří k nejlepším v oboru. MUDr. Juraj Payer je jediným držitelem evropského certifikátu plastických chirurgů v České republice FEBOPRAS. „Z první konzultace jsem byla velmi nervózní, ale již první minuty rozhovoru mě přesvědčily, že jsem se dostala do rukou zkušeného chirurga, který bere své pacienty lidsky, má k nim osobní přístup a pochopení a nebere je jako svůj pracovní nástroj,“ chválí ho pacientka. „Věděla jsem, že zde pracuje tým úžasných specialistů, ale má očekávání byla zcela překonána,“ hodnotí paní Dana na celý tým plastických chirurgů a anesteziologa MUDr. Jana Machače, který uspával mimo jiné českého prezidenta Václava Havla.

Pooperační luxus

Zákrokem péče na Brandeis Clinic nekončí. Pooperační pokoje mají vlastní sociální zařízení, internetové připojení, sofistikovaný monitorovací systém životních funkcí a další nadstandardní vybavení. Obáváte se, že vám po plastické operaci zůstanou jizvy? Na Brandeis Clinic se postarají o to, aby nebyly vůbec vidět!

Technologie, které jinde nemají

Pro ředitelku kliniky MVDr. Annu Brandejs je klíčové držet krok s nejnovějšími vědeckými poznatky a využívat nejúčinnějších technologií, které jsou v současnosti dostupné. Mnoho přístrojů proto vlastní Brandeis Clinic jako jediná v České republice. Třeba Adivive, který odsaje tuk z problémových partií jako při liposukci, upraví jej a lékař s ním pak může vyplnit vaše poprsí nebo zpevnit kontury obličeje.

Rozmanitost zákroků

Brandeis Clinic pokrývá celý obor plastické chirurgie. Lékaři se věnují jak tradičním operacím, mezi něž patří plastiky stehen, paží či břicha a zvětšení poprsí silikonovými implantáty, tak inovativním metodám jako jsou plastické operace intimních partií či rhinoplastika tzv. otevřenou metodou.