Na vlastní kůži: Vypnutí pleti

Krása 14. listopadu 2013

Doba se změnila a ruční masáže nahrazují stroje. Rozhodla jsem se zjistit, co je na nich tak úžasného, a vyzkoušela jsem přístroj Duolift Expert pracující na bázi ultrazvuku, luminoterapie a podtlaku.

Já sama jsem hledala ošetření, které nepůsobí pouze preventivně, ale dokáže vyhladit i existující vrásky.

Což je v mém případě to pravé ořechové, neboť kosmetičku jsem navštívila dvakrát v životě a péči o pleť opravdu moc nedávám. Inu – kovářova (redakční) kobyla chodí často opravdu bosa.

Do salonu Korunka jsem se objednala na doporučení kamarádky, a jak se posléze ukázalo, udělala jsem velmi dobře.

Kosmetička Jana Petráková mi doporučila francouzský ultrazvukový kosmetický přístroj Duolift Expert, kterým lze kompletně ošetřit obličej, dekolt i celé tělo. Ošetření se provádí jednorázově místo klasické kosmetiky nebo jako série šesti ošetření, což prodlouží celkový efekt.

Nechala jsem si tedy naordinovat tzv. lifting bez skalpelu. Ošetření trvalo hodinu a půl a působilo velmi konejšivě, odpočinula jsem si i psychicky. Odměnou mi byla hladká, svěží a vyhlazená pokožka. Používané přípravky jsou v salonu na prodej i v menším balení pro pokračování domácí péče a prodloužení účinnosti kúry.

Cítila jsem se velmi dobře a i náš fotograf coby typický chlap jistou pozitivní změnu ohodnotil.

vypnutí pleti 1

VAKUOVÁ MASÁŽ Kosmetička mi nejdříve vyčistila pleť ultrazvukovou špachtlí a pak pomocí dvou vakuových sond provedla lymfatickou masáž obličeje. Ta působí intenzivně proti vráskám a současně aktivuje lymfatický systém, hlavně zmírňuje otoky kolem očí. Díky vysokému prokrvení dochází k prokysličení buněk, zlepšení výživy a zpevnění pokožky. Podtlak se reguluje podle typu pleti.

vypnutí pleti 2

ULTRAZVUKOVÁ MEZOTERAPIE Metoda spočívá v tom, že se podle typu pleti aplikuje sérum a silná vrstva hydratačního gelu. Ultrazvukové vlny mění propustnost pokožky, a aktivní látky z kosmetických produktů tak mohou proniknout hlouběji. Aktivuje se tvorba elastinových a kolagenových vláken, dochází k hloubkové regeneraci pokožky a potlačení tvorby vrásek.

vypnutí pleti 3

LUMINOTERAPIE Ta pracuje na principu působení světla určité vlnové délky prostřednictvím barevných LED diod. Stimuluje buněčný metabolismus, zlepšuje mikrocirkulaci a zvyšuje aktivitu zárodečných buněk kolagenu, což vede k viditelnému vyhlazení vrásek v obličeji.