Jak o sebe pečovat na podzim? Vsaďte na Brusinku

Krása 4. listopadu 2019

Aby pokožka dokázala čelit zimnímu počasí, je třeba používat výživnější kosmetiku s důrazem na hydrataci, ochranu a regeneraci.

Podzim je tu a s ním i chladné sychravé počasí, únava a občasná rozmrzelost. Nenechte si však zkazit náladu, zápory tohoto ročního období proměňte v klady a podívejte se na tuto část roku pozitivně… Příroda hraje všemi barvami, listí šustí pod nohama, paprsky sluníčka občas ještě dokáží příjemně zahřát. Využijte podzimní čas k odpočinku a intenzivní péči o pokožku ve společnosti hřejivé kosmetiky a dokonale se připravte na zimní měsíce.

Právě nyní nastává ideální čas na pečující a zkrášlující rituály, které si můžete dokonale vychutnat v pohodlí Vašeho domova. Užijte si lázně ve vlastní koupelně.

PR Manufaktura

Jak na to?

Zapalte si přírodní svíčku ze 100 % sojového vosku a potěšte své smysly hřejivým světlem a sladkou vůní brusinky. Dopřejte si teplou koupel, která dokonale prohřeje Vaše tělo, uvolní svaly i mysl. Dáváte-li přednost pěně až po okraj vany použijte jiskřivý sprchový a koupelový gel s mandlovým olejem. Pokud si radši pohovíte v solné koupeli, dávkujte 100 g zjemňující brusinkové soli. Po vydatné relaxaci zahalte svou pokožku do sametového tělového mléka, které se díky obsahu mandlového a ovesného oleje, pečujícího beta-glukanu a panthenolu postará o tolik potřebnou intenzivní hydrataci a regeneraci. Na pleť aplikujte výživný pleťový balzám s přírodními oleji. Využívejte ho jako Vaši běžnou ranní i večerní péči pro suchou pokožku nebo jako ochranné objetí pleti před nepříznivým počasím a chladem. Aplikací balzámu zamezíte ztrátě potřebné vlhkosti, předcházíte podráždění a dopřejete namáhané pokožce pocit skutečné pohody doprovázený báječnou bezalergenní vůní brusinky. I ruce čelí kvůli střídání teplot nebo častému kontaktu s vodou každodennímu náporu. Zjemněte je krémem s mandlovým olejem a rozmazlete jejich namáhanou pokožku. Nevynechte ani rty, naneste na ně lehkou vrstvu pečujícího balzámu a i jim poskytněte výjimečnou hydrataci a zvláčnění.

PR Manufaktura

Nyní je kůže na Vašem těle zahalená do pečujících přírodních zázraků, které už tvrdě pracují na tom, aby se mohla pyšnit krásou a vitalitou. Zachumlejte se do hřejivé deky, odpočívejte, popíjejte horkou brusinku a přesvědčte se o tom, že i podzimní čas má něco do sebe…

Tip na skvělý vánoční dárek! Zprostředkujte výjimečnou péči i svým blízkým a věnujte jim překrásný dárkový balíček plný brusinek. Využijte do konce listopadu příjemnou slevu na jeho nákup a připravte se na Ježíška s předstihem.

MANUFAKTURA je unikátní 100% český koncept značkových prodejen s vlastní originální kosmetikou. Inspiruje se českou historií, tradicí a přírodou. Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí (většina kosmetických produktů jich obsahuje 97 - 99,5 %). Manufaktura ctí tradice, krásy přírody a životní prostředí a je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje. Používá lahvičky, které jsou vyrobeny z PETU, který je nejkvalitnějším plastem a lze jej až 50x recyklovat. 80% z nich je navíc vyrobeno s 25% příměsí recyklovaného plastu. Manufaktura se také pyšní výjimečným prvenstvím. Jako první společnost v Čechách získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech Human Cosmetics Standard.

PR Manufaktura

Více informací a tipy na domácí lázně s kosmetikou a koupelnovými doplňky Manufaktura najdete na www.manufaktura.cz.