VIP styl: Catherine zraje jako víno

Móda 29. dubna 2012

Jedna z nejkrásnějších Velšanek, jakou kdy plátno spatřilo, Catherine Zeta-Jones, před dvěma roky rozšířila řady „čtyřicítek“, jejichž šarm s věkem roste.

A všimněte si, že k udržení mladistvého vzhledu neoperuje doporučovaným klišé „zesvětlujte hřívu, zjemňujte barvy, buďte decentní…“ Ani náhodou! Catherine hrdě nosí svoje havraní vlasy v délce, která jí léta sluší a vyhovuje.

Miluje černou a vůbec tmavé odstíny jako takové. A když vyrazí do města na nákupy, udělá ze sebe hippies – střelenou květinovou dívku - bez jakýchkoli rozpaků. Sama moc dobře ví, co jí sluší a v čem se cítí skvěle.

VIP styl: Catherine Zeta-Jones zraje jako víno

Cestování by mělo být pohodlné. A některé dámy si ho umí užít i v oblečení, které se hezky nosí, a přitom sluší. Ležérní halenka, světlé kalhoty a pohodlné boty jsou to pravé pro zpříjemnění letu.

zdroj: Isifa.com
VIP styl: Catherine Zeta-Jones zraje jako víno

Černá klasika v podání Catherine. "Voda" v oblasti živůtku krásně sedí plným tvarům a splývavý materiál lahodí postavě. Doplňky a vyčesaný drdol jsou tím pravým ořechovým.

zdroj: Isifa.com

VIP styl: Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

zdroj: Isifa.com

Zkrocení hollywoodského muže

Není divu, že z ní nepolapitelný hollywoodský krasavec a svůdník Michael Douglas ve svém zralém věku totálně „zblbnul“. A přestože jim pochybovači nedávali víc než rok, dokonalý pár přesvědčil všechny škarohlídy, že i v elitě mezi celebritami je možné pěstovat hluboký a stabilní vztah.

Samozřejmě je potřeba chtít! Vzorový páreček ustál nepřízeň osudu v podobě Michaelova těžkého onemocnění a přežil všechna úskalí vztahu dvou hvězd. A že jich je...

Za dámu i v teplácích

Ale zpět ke Catherine. Její půvab neoslnil jen Michaela, daleko dříve bodovala i mezi hereckými kolegy a režiséry (teď mluvíme o profesionální dráze), takže má za sebou nespočet úspěšných snímků a také zlomených srdcí. A zraje jako víno!

Do společnosti obvykle vyráží v klasické černé, vínové, tmavě modré nebo šedé, občas s drobnými akcenty výrazné červené.

Miluje dokonalé střihy, které kopírují linii jejího plného ženského těla.

Nepřehání to s doplňky a zbytečnými okázalými drobnostmi, sází na jednoduchý, čistý styl hodný opravdové dámy. Do ulic se nevydává bez obřích brýlí typických pro celebrity - tzv. „masařek“.

Oblečení volí pohodlné, odpovídající dané situaci. Oblíbila si šaty po kolena, vysoké podpatky a především klobouky. Ale paparazzi Catherine tu a tam zachytí i v teplácích (jak jinak než značkových) a keckách. Vlastně – proč ne.

Vytančené křivky

Dalším typickým znakem Catherinina stylu je mimořádný důraz na to, aby ladila s partnerem. A protože se na většině akcí objevují spolu, mají systém „vzájemného doplňování“ propracovaný do posledního detailu. Krásná, svěží dvojice plná elánu a vzájemného souznění, které nelze přehlédnout...

Koneckonců to, jak působíme na své okolí, vychází z našeho vnitřního uspokojení a oblečení výsledný dojem buď korunuje, nebo, v horším případě, sráží. Tohle naštěstí není příklad půvabné Catherine.

A jak si kráska s welšskou krví i křivkami udržuje postavu? Prý tancem, tancem a zase tancem. A také chůzí. Jak jednoduché…

Takže, milé dámy, protančete se životem stejně jako oslnivá Catherine a až nebudete moci, alespoň choďte pešky. Uvidíte, že i na vás se nakonec nějaký ten Michael chytí.