Vyšperkujte si hrdlo

Náramné náhrdelníky
Síla přírodních kamenů je notoricky známá. Takový náhrdelník vás pohladí na duši. F & F
Móda 24. září 2012

My ženy jsme zálibou ve špercích pověstné stejně jako muži vášní pro auta. A extravagantní náhrdelník dokáže podtrhnout ženské kouzlo opravdu dokonale.

Drahé kovy nejenže vypadají krásně a zub času se na nich podepisuje spíše do plusu, jsou ale i skvělou finanční investicí.

Pravda, výrazné náhrdelníky z kočičího zlata a plíšků doplněné korálky, řetízky a peříčky takovou nadhodnotou neoplývají. Ale zase vypadají přímo božsky! A když jimi dozdobíte fádní outfit, povýšíte ho na módní kreaci.

ŠPERKY VE VAŠICH SLUŽBÁCH:

  • Trápí vás povislé paže, větší bříško nebo širší boky? Přitáhněte pozornost okolí k hrudníku právě pomocí výrazného šperku.
  • Nestihla jste navštívit kadeřníka a nahodilá večerní akce si žádá své? Vyčešte si vysoký drdol, na krk zavěste atraktivní náhrdelník a potřebný glamour je tu.
  • Chcete se cítit mladistvě a trendy? Oblékněte si hedvábnou tuniku a k ní pestrobarevné šperky s peříčky, kamínky a kůží.
  • Máte chuť užít si večer jako stylová dáma? Dolaďte malé černé nějakým šperkařským skvostem ze sklíček a chirurgické oceli.
  • Rozhodla jste se, že sbalíte Pana Božského stylem žena vamp? Sáhněte po smyslných granátových špercích nebo jejich napodobenině z řady bižu (snad to nepozná).
  • Nejste zrovna v optimální finanční situaci, a přesto si chcete udělat radost zajímavým šperkem? Zajděte do nejbližší prodejny bižuterie a uvidíte, že pár vhodně zkombinovaných lacinějších kousků váš běžný šatník oživí.

Není všechno zlato, co se třpytí

Náhrdelníky, které vám dnes představujeme, nejlépe vyniknou na jednoduše střiženém oblečení výrazných barev, ale mohou sehrát důležitou roli i jako ozdoba večerní jednobarevné, nejlépe černé róby.

A co hraje jednoznačně prim? Většina těchto zajímavých kousků se dá pořídit za relativně únosnou cenu, často v řádech stokorun. Vaši peněženku tahle investice nezruinuje, a naopak poslouží k maximálnímu zatraktivnění vašeho šatníku.

Nemusí stát majlant…

Plastové šperky z obchůdků s bižuterií můžete nosit k běžnému dennímu oblečení a ladit je tón v tónu. Nebo naopak využijte toho, že bývají barevné, a tedy i dobře viditelné, a dejte jim vyniknout v duelu s kousky, které jsou samy o sobě laděné do temných barev a jednoduchých, precizních střihů.

To samé platí i pro hravé šperky s korálky, kůží, peřím a sklíčky, které nabízí téměř všechny obchody z naší fotogalerie. Určitě se do ní podívejte!

Zlaté české ručičky

Naprosto úžasné jsou pak šperky skleněné. A my Češi jsme jimi proslaveni po celém světě! Takové ručně vinuté skleněné perly jsou velmi originální a náhrdelníky z nich vytvořené jsou doslova mistrovským dílem.

Koneckonců, posuďte samy:

Náramné náhrdelníky

Atraktivní náhrdelník ve sněhově bílé je možné nosit ke všemu. Na lehce opálené pleti se bude skvěle vyjímat v bílých korzetových šatech stejně jako světlém topu s drobným květinovým vzorem.

Náramné náhrdelníky

Barevné osvěžení v podobě skleněných květů a korálků evokuje příchod jara, ale proč si nezpestřit i naše "babí" léto.

zdroj: Archiv firem

Náramné náhrdelníky

Skleněné kameny v podzimních přírodních tónech jsou především v tomto ročním období úžasnou volbou. Ke koženým nebo semišovým materiálům jako stvořené...

Náramné náhrdelníky

Skleněné ručně opracované perly tvoří základ originálních šperků Liglass. Tento set je vhodný do divadla stejně jako na společenskou party.

zdroj: Archiv firem