Vyberte si: Krásné botky pro sexy nožky

Móda 2. srpna 2013

Jestlipak víte, jaké boty toto léto opravdu "frčí"? Pojďte si je prohlédnout a určitě si nějaké vyberete.

Sandálky

Nízké subtilní sandálky můžete obout i k elegantním společenským šatům nebo pracovnímu kostýmku. Důležitá je především kvalita a to, jak vám sedí na noze. Odrbané pásky a popraskaná podešev nesluší ani žabkám, tak své boty hýčkejte stejně jako svoji pleť.

sandálky 5

La Redoute

sandálky 1

sandálky 2

sandálky 4

sandálky 3

sandálky 6

jehly 6

Super jehly pro sexy lady

Život na vysoké noze s sebou nese různá úskalí, ale proč si jednou začas nevyrazit z kopýtka? V těchhle „zabijáckých“ jehlách na mejdanu určitě zabodujete.

Riziko, že strávíte večer na barové stoličce s nohou ležérně přehozenou přes druhou a že dojít si na toaletu bude nesmírné utrpení, za to občas určitě stojí.

jehly 2

Mohito

jehly 1

jehly 5

jehly 4

jehly 8

jehly 7

Rozkvetlé

Květinové vzory nejsou pouhou výsadou romantických rób, ale i šortky sportovního střihu jejich něžný look unesou. K létu rozkvetlé motivy jednoduše sedí.

rozkvetlé 6

Primark

rozkvetlé 4

rozkvetlé 5

rozkvetlé 3

rozkvetlé 7

rozkvetlé 2

rozkvetlé 1

Na platformě

Pohodlný kompromis mezi vysokými podpatky a vyvýšenou podešví představují stále více oblíbené platformy. Nosí se už nějaký ten pátek a i zarputilé odpůrkyně „kopýtek“ jim začínají přicházet na chuť.

platforma 2

platforma 1

platforma 3

Žabky

A jestli nejste na kompromisy vůbec, vyrazte prostě v žabkách. Dávno už neplatí, že se v nich chodí jenom k vodě. Jsou lehké, vzdušné a šik!

žabky 1

žabky

žabky 2